Başkan Gökçe’den, Devlet Bahçeli’ye hizmet brifingi

Başkan Gökçe’den, Devlet Bahçeli’ye hizmet brifingi

Gökçe, “Bilge Liderimiz, Türkmenbeyimiz, halka her koşulda kaliteli hizmet verilmesi için bir kez daha bize yol gösterdi.”

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Saimbeyli halkına yönelik belediyecilik hizmetleriyle ilgili Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye birifing veren Mustafa Şahin Gökçe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle, halkın ihtiyaç ve beklentilerinin karşılandığını, seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirildiğini, ilçenin daha modern ve zengin bir yerleşim birimi haline gelmesi için maddi-manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan çalıştıklarını söyledi.

HER KOŞULDA HALKIN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERİLECEK

Mustafa Şahin Gökçe, “Sayın Genel Başkanımız, Türkmenbeyimiz, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in makamında olmanın mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşadım. Kendisine belediyemizin Saimbeylililere verdiği hizmetleri anlattım. MHP’li bir belediye olarak, kendisinin halka her koşulda kaliteli hizmet verilmesine yönelik talimatlarını yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştığımızı ilettim. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey’in destekleri ile göreve geldiğimiz günden bu yana çok yol katettik. Son haftalarda bölgemize düşen kar yağışı nedeniyle kapanan yolları, Büyükşehir Belediyesi’nin parsonel, araç, ekipman desteğiyle kısa sürede ulaşıma açtık. Yine Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kapalı semt pazarı ve otopark ihaleleri yapılacak ve iki önemli tesis de 2017 içinde tamamlanarak Saimbeylilerin hizmetine sunulacak. Köy yollarının tamamı asfaltlanacak. Tüm bunları içeren birifingi Genel Başkanımıza aktarmak benim için çok önemliydi” dedi.

HİZMET YOLUNDA KESİN TALİMAT

MHP’ye mensup bir belediye başkanı olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını ve bunun halka yönelik hizmet sorumluluğunu artırdığını kaydeden Başkan Mustafa Şahin Gökçe, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatları doğrultusunda halkımıza, Saimbeylililere, büyük bir aşkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün, kırsal kalkınmaya verdiği önemi ve halkımızın göç etmesine gerek kalmadan, yaşadıkları bölgelerde refah seviyelerini yükseltmeyi çok önemsediğini, bunun gereklerini yerine getirdiğini Genel Başkanımıza bir kez daha aktardım. Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin hemşehrilerine kucak dolusu selamları var. Karşılaşılan  zorluklar ve olanaksızlıklar ne olursa olsun, Saimbeylililere hizmet yolundan dönülmemesi konusunda kesin talimatı var. Biz de bunun gereklerini yerine getirmek, daha büyük bir sevdayla çalışmak için, onur duyduğumuz ziyaretin ardından Adana’ya, Saimbeyli’ye döndük” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.