Devlet Bahçeli: Atatürk'e İftira Atan Batılın Uşakları

Devlet Bahçeli: Atatürk'e İftira Atan Batılın Uşakları

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla, Atatürk hakkında çirkin ifadeler kullanan sözde tarihçilere çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli paylaşımlarında, " Atatürk'e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz?" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İlahi af ve bağışlanmanın sağanak halinde yağacağı kutlu bir geceye, manevi mükafatı yüksek bir kandilanına ulaştıran Rabbim'e hamd olsun. Beratımızı dilediğimiz, beratımıza vesile olmasını dillendirdiğimiz bu rahmet dolu gecenin arınmamıza kaynak olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin, Türk-İslam âleminin Berat Kandilini en halisane, en safiyane, en içten duygu ve hissiyatımla tebrik ediyorum.

"ATATÜRK'E İFTİRA ATAN BATILIN UŞAKLARI"

Allah kötülerden bizleri muhafaza buyursun. Allah görünür, görünmez kaza ve belalardan Türk milletini dünya durdukça esirgesin. Nefislerine esir, hırslarına yenik, egolarının eline düşmüş gafillerin beratı mümkün müdür? Elbette bunu yalnızca ve yegâne bilecek Allah'tır. Müslüman, elinden ve dilinden emin olunandır. Ve ne mutlu emin olanlaradır. Ya emin gibi görünüp zelil olanlara ne diyeceğiz? Mesela Atatürk'e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz?

"NAMERT VE NANKÖRLER BUNU ANLAYAMAZ"

Atatürk Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. Namert ve nankörler bunu anlayamaz. Yerleşmiş aşağılık duygusu bulunanlar tarihi devamlı tahrip, hakikatlere de sürekli taarruz ederler. Çünkü onlar günahın ta kendileridir.

Devlet Bahçeli'nin Tweetleri:

devlet-bahceli-ataturk-e-iftira-atan-batilin-9600126_1632_m.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.