Etimesgut'un en kapsamlı spor tesisi tamamlandı

Etimesgut'un en kapsamlı spor tesisi tamamlandı

Etimesgut Belediyesi Şehit Osman Avcı Mahallesi'ndeki spor kompleksini tamamladı. 15 bin m² alan üzerine kurulan biri kapalı 6 saha 5 tribünün yer aldığı tesis, ilçenin en kapsamlı spor kompleksi olma özelliğini taşıyor.

Tesiste kapalı basketbol ve voleybol sahası, futbol sahaları, tenis kortları yer alıyor. Her saha için ayır ayrı tribünlerin de yapıldığı tesiste koşu yolu, fitness setleri de hizmet veriyor. Çocuklar için çocuk oyun alanı dinlenme ve alanlarının yer aldığı tesis yakında halkın kullanımına açılacak.

FARKLI BRANŞLAR BİR ARADA

Çalışmaları yakından inceleyen Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, tesisin Etimesgut'a hayırlı olmasını diledi. Farklı spor dallarını aynı çatı altında buluşturduklarını kaydeden Demirel, "Tesisimizden isteyen futbolunu basketbolunu voleybolunu oynayacak. Tenis oynamak isteyenler için 2 tenis kortu yaptık. Yürüme ve koşu yollarımız bulunuyor. Çocuklarımız için de alanlar oluşturduk. Belediyemize ait ilk kapalı basketbol ve voleybol sahamızı bu tesisimiz bünyesinde yaptık. Yakında hizmete açacağımız spor tesisimiz 7'den 70'e herkese spor yapma imkanı sunacaktır" dedi.

sehit-osman-avci-spor_.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.