MHP'li Amasya Belediye Başkanı Görevinden İstifa Etti! MHP'den  Milletvekili Aday Adayı Oldu

MHP'li Amasya Belediye Başkanı Görevinden İstifa Etti! MHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

2023 seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin görevinden istifa süreci bugün sona ererken sürpriz bir karar alan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP'den Milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden ayrıldığını açıkladı.

BAŞKAN MEHMET SARI'DAN SÜRPRİZ BİR KARAR

2023 seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin görevinden istifa süreci bugün sona erdi. Bir çok kamu görevlisi MHP'den Milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden ayrılırken, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, sürpriz bir karar aldı.

BAŞKAN MEHMET SARI'DAN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Amasya'da başarılı işlere imza atan MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Sarı, görevinden ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Amasyalıların mutlu bir şekilde yaşamaları için önemli projelere ve çalışmalara imza attık. 2023 seçimlerine az bir zaman kala Belediye Başkanlığı görevinden ayrılarak, bundan sonraki süreçte milletvekili olarak ülkemize ve partimize hizmet etmek için aday oluyorum. birlikte görev yaptığım Belediye çalışanlarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm Amasya'nın adayıyım. Amasya'yı kim seviyorsa, 'ben Amasya'yı seviyorum' diyorsa ben onun adayıyım. Eğer sizde bana destek olur, yol arkadaşı olur, Ankara yolculuğunu beraber yaparsak, belediyemizde nasıl kapı yoksa, orada da kapım açık olacak. Allah'tan başkasından hiç dilemedim. Allah'tan başkasına hiç eğilmedim. Yürürken bile Allah'ın rızasını görmediğim yola girmedim. Hakk'a giden yol, halktan geçer deyip, bugün yeniden Allah'ın rızasını almak için yola düştüm. Sahibim de,şahidim de sensin Ya Rabbi.'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.