PKK'nın Umudu 6'lı Masa! PKK elebaşı 6'Lı Masaya Destek Mesajı Gönderdi..

PKK'nın Umudu 6'lı Masa! PKK elebaşı 6'Lı Masaya Destek Mesajı Gönderdi..

HDP, Kılıçdaroğlu'na destek için Cumhurbaşkanı adayı çıkarmazken, PKK elebaşı Duran Kalkan muhalefete yeni mesaj gönderdi. Terörist Kalkan, altılı masanın daha çok büyümesi gerektiğini söyledi, AK Parti iktidarını hedef aldı.

DP'nin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lehine aday çıkarmama kararını duyurmasını ardından, PKK terör örgütünün elebaşlarından Duran Kalkan'dan da muhalefete destek açıklaması geldi. 

Muhalefetin güçleneceğini söyleyen PKK elebaşı, "Muhalefet vardı, altılı masa. Bir iç karışıklık yaşadı. Onlara çok değinmeyelim. Birliklerini güçlendirecekler inancındayız. Daha da büyütebilirler. Önleri açıktır. Ben her zaman söyledim. AK Parti, MHP faşist, sömürgeci, soykırımcı diktatörlüğüne karşı sekiz yıldır en büyük mücadeleyi PKK yürüttü" ifadelerini kullandı.

MHP VE AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

Terörist elebaşı, AK Parti'yi yıkmak için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi: 

"AK Parti, MHP faşizmini yıkmak için mücadele edeceğiz. Böyle bir faşizmi yıkma eğilimleri, tutumları, siyasetleri destekleyeceğiz yani. Buna göre desteğimiz bu yönlüdür. Tabii. Güç katacak her türlü siyasi tutuma, söze pratiğe destek vereceğiz. Örgütlenerek destek vereceğiz. Tutumumuz böyledir yani. Seçimde biz bu temeldeyiz. Bu temelde siyaset yapanlara desteğimiz vardır.

Böyle bir mücadelenin sonuçlarını işte bir seçim süreci var. Seçim vesilesiyle siyasete de dönüştürmeye çalışacağız. Siyasi sonuçlarının alınması için de çaba harcayacak yani."

TERÖR OPERASYONLARINDAN RAHATSIZ

Mehmetçik'in terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına da değinen elebaşı, operasyonlardan rahatsızlığını şu sözlerle anlattı:

"Saldırılar sürüyor. Artarak sürüyor, yayılarak sürüyor. Yani işte durmadan hava ve kara saldırıları yapıyor. Faşist Türk ordusu. Şengel'e de saldırdı. Her gün Rojava’ya saldırıyor. Yani dolayısıyla AK Parti, MHP faşist yönetiminin saldırganlığı sürüyor yani."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.