Isparta Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Isparta Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Isparta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini 5 yıldan beri sürdüren Akif Çapraz görevini üniverste Başkanı Umur Guzerin'e devretti

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un katılımları ile yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda  5 yıldırÜlkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Akif Çapraz, görevini Umur Guzerin'e devretti.


 Devir teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ocak Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Başkan Çapraz'a bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Törende konuşan Kılavuz, “Akif başkan her zaman başımızı dik tutmuş davamızı en iyi şekilde temsil etmiş Isparta’mızın ve teşkilatımızın evladıdır. Kendi isteği doğrultusunda bu değişim gerçekleşmiştir. biz razıyız ve ona kefiliz cenabı Allah da razı olsun” dedi.

Akif Çapraz da yaptığı açıklamada “Bugün itibariyle 5 yıldır Şerefle gururla görev yaptığım Isparta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in takdiri ve müsaadesiyle devretmenin onurunu ve hüznünü yaşamaktayım.

21 yıllık ülkü ocaklarındaki teşkilat hayatımın son 5 yılını doğduğum büyüdüğüm memleketimde Cennet Mekan Başbuğumuzun uç beyliğiyle şereflendim. Hayatım boyunca en büyük şeref nişanım olarak olmayan eşime doğmamış çocuğuma bize inanıp güvenenlere bırakacağım mirasım olarak taşıyacağım!
Yaptığımız yapamadığımız herşey de çok şükür Allah rızası gözeterek hak yolundan ayrılmadan devam ettik. Eksiklerimiz kusurlarımız elbet olmuştur. Eksikliklerimiz benim şahsımdan kaynaklanmıştır. Yapılan bütün olumlu işler Ülkü ocaklarının ülkücü Hareketin şerefli mensuplarına aittir.

Bizim şahsımızın bütün iyi güzel yönleri ülkü Ocakları sayesinde var olmuştur. Can borcumuz Cenab-ı Hakka iyiliklerimizin borcu da Ülkü Ocaklarınadır.
Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak devraldığımız bayrağı bir adım ileri götürmek gayesinde olan onurumu gururumu namusumu emanet ettiğim başta yönetici arkadaşlarım ve ülkü ocaklarının şerefli yiğit evlatlarından, bilerek veya bilmeyerek kırdığım üzdüğüm dava arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istirham ederim dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.