Kayseri Ülkü Ocakları 1 günde, 2 ocak şubesi açtı

Kayseri Ülkü Ocakları 1 günde, 2 ocak şubesi açtı

Kayseri Ülkü Ocakları, 4 Aralık Pazar Günü Saat 14:00'te Mimarsinan Mimsin Ülkü Ocakları açılışı ve Saat 16:00'da Beyazşehir İldem Ülkü Ocakları açılışını yaptı.

Katılım sayısının 1000 kişinin üzerinde olduğu ocak açılışlarına Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Sayın Aytaç Gezici ve Yönetimi, MHP Kayseri İl Teşkilatı, MHP Kayseri İlçe Teşkilat Başkanları ve Yönetimleri, Ülkücü İşçiler Derneği ve Yönetimi, İlçe Ocak Başkanları ve Yönetimleri, Üniversite Teşkilatları, Ortaöğretim Teşkilatları, Basın Mensupları ve bu davaya gönül vermiş Yiğit Bozkurtlar ve Asenaların katılımı ile gerçekleştirilmiştir. 

 
Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran tilaveti ile başlayan ocak açılışlarında Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Sayın Aytaç Gezici açılışta yaptığı konuşmada: "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanlığı Olarak, şehrimizde faaliyete girecek 15 ve 16'ıncı ocağımızın açılışlarını gerçekleştireceğiz. Yarım asırdır süre gelen kutlu davamızın sönmez ocağı, yıllar boyunca Türk Milleti'nin ve Türk Devleti'nin sancaktarlığını yapmıştır. Vatanı için her türlü fedakarlığı gözünü kırpmadan yapan nice bozkurtlar yetiştirmiştir. Ülkü Ocakları'nın kuruluş amacı; topluma yetişmiş bireyler kazandırmak, gençlerimizi milli ve manevi anlamda yetiştirerek, geleceğimizin Lider Ülkesi Türkiye'ye katkı sağlamaktır. Aynı zamanda üstlenmiş olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle her kesime hitap etmektedir. Mimarsinan Mimsin Ülkü Ocakları ve Beyazşehir İldem Ülkü Ocakları'nın öncelikli olarak semtimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu ocaklarda nice Aziz Sancar'lar, Ziya Gökalp'ler ve nice Mimar Sinan'lar yetişecektir Allah'ın izniyle. Ocak Şubelerimizin faaliyete geçmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.
 
Konuşmasını İstiklal Marşı'nın ilk cümleleriyle noktaladı: "Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son OCAK!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.