MHP Afyonkarahisar İl Kongresi Yapıldı

MHP Afyonkarahisar İl Kongresi Yapıldı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının 12'nci olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Tek aday ve listenin yer aldığı seçimden, İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karagöz ve listesi çıktı.

Kongre divanı MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın başkanlığında İsmail Bırtıl, İsmail Alpata, Aziz Aslan ve Ahmet Zeki Ertürk'den oluştu.

Toplantıda kurul raporları okunarak sırayla oylandı.

Raporlar oybirliğiyle ibra edildi. Beytullah Bostancı tarafından okunan faaliyet raporunun ardından Fatih Aşık tarafından mali rapor okundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, yeni dönemde beyaz bir sayfa açtıklarını söyledi.

"Teşkilatlarla kucak kucağa çalışana canım feda" diyen Karagöz, şöyle konuştu: 

"Ben Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış bir insanım. Aksi takdirde kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bizim artık MHP olarak huzura ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Türk dünyası bizden medet bekliyor. İslam alemi bizden medet bekliyor. Eğer Türkiye'yi yönetenler adam olsaydı 15 yıldır Türk-İslam alemi bu halde olmazdı. FETÖ belasını ben mi açtım? O kadar insan ihraç edildi. Ülkücü, Milliyetçi Hareket olarak bize tek başımıza 15 yıl iktidar versinler bakın görün ülkücüler bu ülkeyi nasıl yönetiyor."

Genel kurulda konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Divan Başkanı Mehmet Parsak ise "Partimizin o zamanki ismi Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi idi. Davamız başından beri hep kutlu bir mücadele ve gayret üzerinde süre gelmiştir. Başından beri hep emek, çile ve çaba vardır. Bu dava Allah'ın davasıdır. Yarım asırdır süre gelen bu kutlu mücadele sürdürülecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.