MHP Antalya İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Düzenlendi

MHP Antalya İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

İl binasındaki bayramlaşmaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, İl Başkanı Mustafa Aksoy, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, mevcut binalarında son bayramlaşmayı yaptıklarını belirterek, 6 ay sonra yeni parti binalarına kavuşacaklarını kaydetti.

İlçe teşkilatlarında bayramlaşma törenlerine katıldıklarını hatırlatan Aksoy,"En genç üyemizle en yaşlı üyemiz arasında bir bağ kurarak, onları ziyaret ettik. Aynı çalışmayı tüm ilçelerimizde devam ettirdik. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Arakan'da biz zulüm var. Suriye'de bir zulüm var. Doğu Türkistan'da ki zulümlerin kalkmasını istiyoruz."diye konuştu.

"Arakan'daki katliamı kınıyorum"

Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, hem dini hem milli bayramlarda bir araya geldiklerini ve aralardaki engellerin ortadan kalktığını söyledi.

Bayramların özel günler olduğunun altını çizen Yurdakul,"Kardeşliğin, hoşgörünün,vefanın, affediciliğin, paylaşmanın özellikle de darda ve zorda kalanlara el uzatılan bu bayramımızı kutluyorum. Onlarca sorun sıkıntılar içinde olduğumuz bugünlerde bu bayram Türk milletinin hasretle beklediği, huzur ve sükunet için başlangıç olur. Dün Hakkari, Çukurca'da şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Arakan ve diğer Müslüman camialara yapılan katliamı kınıyorum. Bayram günlerinde gösterilen birlik ve beraberlik ruhunun toplum hayatına eğer yayarsak, vatanımızı ve milletimizi bölmek isteyenlere bizlerin vereceği en güzel cevaptır. Bu iç ve dış düşmanlara karşı en net duruşu, en temiz duruşu gösteren mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP'dir."diye konuştu.

"Antalya'ya 3 hilali dikeceğiz"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin FETÖ'ye karşı önce ve sonrasındaki duruşunu tarih sayfalarının yazdığını kaydeden Yurdakul," MHP'nin çizgisi vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün sağlanması aynı zamanda Türk milletinin yanında olmasıdır. MHP'nin Türk siyasi hayatı için önemlidir. Antalya'da MHP'nin şahlanışa doğru gidiyor, tertemiz bir sayfa açarak büyük bir sinerji oluşturduk. Bu sinerji giderek büyüyor. Bu artan sinerji çeşitli bizi istemeyen kesimler tarafından da kıskanılıyor. Bırakın kıskansınlar. Biz Türk milleti için varız. Hep birlikte daha ileriye gideceğiz. 'Önce Ülkem ve Milletim' ilkesiyle hareket ederek Antalya'ya 3 hilali dikeceğiz."ifadelerine yer verdi.

"Birlik ve beraberlik vurgusu"

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, birlik ve beraberliğin tesisi için bayramları vesile kılarak hep birlikte hareket etme kabiliyetinin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu görevin en başta siyasilere, devlet adamlarına, sorumlulara düştüğünü kaydeden Günal,"Türk dünyasında yaşananlar, Arakan'da Müslümanlara yapılan zulümü görüyoruz. Nerede bir savaş kavga varsa orada ya Türk ya Müslümanları görüyoruz. Bizim olduğumuz yerde vesayet savaşları devam ediyor. Başka yerlerdeki hemen çözülüyor. Manevi değerlerimizi koruyarak geleceği güvenle bakacak çalışmalar yapmalıyız. Bayramları da bunlara vesile kılarak, kutuplaşmayı, bölünmeyi ayrışmayı önleyecek ama geleceğe umutla bakmayı sağlayacak birlik beraberlik ruhunu tesis edecek vesileler olarak bakmalıyız."diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekilleri ve parti yönetimi, partililerle bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.