MHP Antalya ziyaretlerine devam ediyor

MHP Antalya ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatı, Başkan Mustafa Aksoy önderliğinde ilçe gezilerine devam ediyor. Antalya’da birçok ilçeyi ziyaret eden MHP Antalya İl Başkanı Mustafa AKSOY ve Yönetimi, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muratpaşa İlçesinde bulunan Çağlayan, Güzeloba, Şirinyalı, Demircikara, Yeşilbahçe mahalle muhtarlarının yanı sıra Metropol Taksi Durağını da ziyaret etti.

Mahalle Muhtarları ile Genel sorunları değerlendiren MHP Ekibi, Her zaman destek sözü verdi. MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy; “Biz ilçe ziyaretlerimizi sürekli yapıyoruz. Her ne kadar basına yansımasa da Vatandaşımızın her daim yanındayız. Sadece Seçim zamanı değil her zaman Vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz, edeceğiz de” dedi.

Metropol Taksi durağında taksici esnafına da ziyarette bulunan MHP Ekibi, Esnafın yanında olduklarını sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.                       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.