MHP ANTALYA'YI SALLADI

MHP ANTALYA'YI SALLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığının tertibiyle yapılan “Anayasa değişikliği ve referandum süreci” konulu etkinliğe Antalya'dan, çevre illerden ve Avrupa Türk Federasyonundan büyük bir ilgi vardı.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Genel Başkan Yardımcısı Doc. Dr. Mehmet Günal, MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP MYK Üyesi ve Afyon Milletvekili Mehmet Parsak ve MHP MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş'ın konuşmalarının, kentteki Milliyetçi ve Ülkücü camiayı ayağa kaldırdığı görüldü.


BÜYÜK TÜRK DAVASI İÇİN

Yurdakul, dakikalarca ayakta alkışlanan duygusal konuşmasında Ülkücü Hareketin çektiği çileleri anlatarak; “Bizler büyük Türk davası için, kendini hiç düşünmeden feda edebilen bir fikri duruşun neferleriyiz. Bizi defalarca yıktıklarını, yok ettiklerini düşünenlerin aksine, biz her zaman vatan toprağında yeşerdik, Vatan topraklarını yeşertmeyi bildik. Analarımızın, eşlerimizin yüzündeki her bir çizgide, her bir gözyaşında, Türk Milliyetçiliğinin izini görebilirsiniz” dedi.


KENDİSİNE DAVA UYDURAN PARTİLERİ BİLİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisinin, diğer partilerle arasındaki farkı anlatan Yurdakul; “Bugün davamızı sadece siyasi bir çizgiye hapsetmeye gayret edenlerin, en büyük yanılgısı da bu. Bakın siyasi arenada fikirlerini “dava” olarak ifade eden, edebilen tek bir parti var, o da Milliyetçi Hareket Partisi. Son yılarda kendilerine dava söylemi uyduran partilerin, ayaklarının yere basmadığını hepimiz biliyoruz. Tarih, fikri temelleri olmayan, dönem partilerinin inişleri ve çıkışlarıyla doludur. Adeta bir yıldız gibi parlatılan ve kısa bir süre sonra sönerek, kaybolan partileri hepimiz biliyoruz” dedi.

FİKİRLERİMİZİ KİMSE KIYMETSİZLEŞTİREMEZ

Tehlikenin kıyısından dönüldüğünü ifade eden Yurdakul; “Bölücülerin hedeflerine ulaşmasına ramak kala, üstlendiğimiz sorumlulukların ve fedakarlıkların neticesinde, Türk Milleti adına kazandıklarımızı, farklı değerlendirmek elbette mümkün ancak bizler tüm samimiyetimizle Türk Milletinin geleceğine odaklandık. Fedakâr çalışmalarımıza katılmayanlar olabilir ancak hiç kimseye, Milliyetçi Hareketin fikirlerini, kıymetsizleştirme fırsatı veremeyiz” dedi.

CHP, OY VERENLERİN İRADESİNİ TEMSİL EDEMEDİ

Rejim değişikliği iddialarını red eden Yurdakul; “Cumhuriyet Halk Partisi, anayasa değişikliği görüşmelerinde yer bulabilir ve oy verenlerinin iradesini bu çalışmalarda temsil edebilirdi. Doğrusu da buydu ancak CHP bu yolu tercih etmedi. Şimdi ise Ana muhalefet, “rejim değişikliği” söylemleri ile gerçekleri saptırmaya ve algıları kurcalamaya gayret ediyor. Türk milletini hor görenler ve Milletin hep kandırıldığını iddia edenlere itibar etmemiz mümkün değildir” dedi.

TÜRK MİLLETİ KİMSEYİ PADİŞAH YAPMAZ

Referandum sürecinde millete söyleyecek sözü olmayanlar, bütün ümitlerini çarpıtma, yanıltma, karalama, hakaret ve hatta ihanete bağlamış durumdalar diyen Yurdakul; “Milletin neye "Evet" demesinin istendiği gayet açık. Çift başlılığı ortadan kaldıran, fiili durum garabetine son veren, kuvvetler ayrımını pekiştiren, TBMM'yi daha aktif ve etkin hale getiren bir düzenleme yapıldı ve milletin önüne konuldu. Yani bir sistem düzeltmesi yapılıyor. Bunun kişilerle, partilerle, siyasi hesaplarla bir ilgi ve alakası yoktur. Evet kararının çıkmasıyla birlikte, Devletin daha kolay ve hızlı işlemesi, ülkenin gerçek gündemine ve sorunlarına yoğunlaşması mümkün hale gelecektir. Merak etmeyin, Türk Milleti kimseyi Padişah yapmaz. MHP'nin devletini koruyan, Millete arka çıkan siyaseti olmasaydı; İşte o zaman demokrasi, bir daha geri gelmemek üzere mezarı boylayabilirdi. İşte o zaman bugün yeni bir meclis yapısını konuşuyor olabilirdik. İşte o zaman ellerini ovuşturan Uluslararası şer odakları, bugün Türk Yurdunu paramparça ediyor olabilirdi. Bir nefes olduk Türk Milletine” dedi.

KARARIMIZ EVET

Hazırlanan yeni Anayasada ilk 4 madde teminat altındadır diyen MHP Antalya milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul; “Ülkenin Bölünmez bütünlüğü garantidedir. Ülkemizin ve Devletimizin ilelebet payidar kalması için elimizdeki şansı kullandık. MHP, varlık sebebini yerine getirmenin huzuru içindedir. Milli iradenin tecelli etmesine “Evet” diyoruz, dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum