MHP Çukurova’da tarihi kongre

MHP Çukurova’da tarihi kongre

Yeniden aday olan Başkan Sertan Duran, 19 Mart’ın teşkilatın kenetlenme günü olacağını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, yeniden başkan adayı olduğu 19 Mart’taki kongrenin milletin birliğe ve vatanın bütünlüğüne yönelik çok yönlü saldırıların olduğu bir dönemde kenetlenme ve teşkilatı daha da güçlendirme döneminin başlangıcı olacağını söyledi. Sertan Duran, “İftira, fitne ve nifak odaklarınınMilliyetçi Hareket’e yönelik saldırılar, Üç Hilal’e gönül verenlerin saflarını daha da sıklaştırmıştır” dedi.
MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, 19 Mart 2017 Pazar günü saat 10.00’da Hayal Balo Salonu’nda gerçekleştirecekleri kongrenin partinin her kademesinde görev yapan teşkilat mensuplarının kucaklaşmasına sahne olacağını dile getirip, “Milliyetçi Hareket, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde yürümeye devam edecektir” diye konuştu.


Kongreye Adana Milletvekilleri, MHP il ve ilçe teşkilatları ile komşu illerin teşkilat yöneticilerinin yüksek katılımının olacağını kaydeden Sertan Duran, şunları söyledi:


“Türkmenbeyimiz, hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli, partimizin birlik ve beraberliğinin, ülke ve ülkü yolunda yolunda yek vücut oluşunun sembolüdür. Türkiye’yi bölüp, parçalamak isteyen mihrakların karşısında dimdik durmaktadır. Şer odakları, ülkemizin ve milletimizin Milliyetçi-Ülkücü Hareket'e ve onun siyasetteki temsilcisi olan MHP'ye her zamankinden daha çok ihtiyacı bulunduğunu iyi bilmektedir. İşte bu sebepledir ki, MHP'nin bu büyük tarihi işlevi, partimiz bünyesinde liderlik çekişmesi varmış, arkadaşlarımız birbiriyle kavgalıymış gibi gösterilerek ortadan kaldırılmaya çalışılmaktadır. Hiçbir sebep ve saik, hiçbir etkin güç odağı ve siyaset mecii, MHP’nin tarihi misyonunun önüne geçemeyecektir. Camiamızın siyasi kalesini sarsamayacaktır. Milliyetçi- Ülkücü camiinin mensupları, bu şuur ve mesuliyetle hareket etmektedir. Gün ayrılık, gayrılık günü değil, birlik ve dirlik günüdür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.