MHP İl Başkan Sertan Duran “Akıl dışıdır ve  karşılığı yoktur”

MHP İl Başkan Sertan Duran “Akıl dışıdır ve karşılığı yoktur”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ihanet örgütünün önünü açmakla suçlamak, akıl dışıdır ve bu saçma ifadenin toplumda zerre kadar karşılığı yoktur.” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi “FETÖ’nün önünü açmakla” suçlayan bir gazetede yer alan ifadelere tepki gösterdi.

Duran, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi 48 yıllık şanlı tarihinde her zaman bölücülerle, Türk düşmanlarıyla, İslam düşmanlarıyla mücadele etmiştir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş liderliğinde ve O’ndan bayrağı devralan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli döneminde de bu mücadele devam etmiştir. 15 yıllık AKP iktidarlarının tüm dönemlerinde de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli sık sık FETÖ örgütüne karşı iktidar temsilcilerini uyarmıştır. Bunu bütün Dünya bilmektedir. 15 Temmuz 2016 tarihinde ihanet örgütü FETÖ’nün darbe kalkışmasında da ilk tepkiyi veren, tüm toplumu ve devlet kurumlarını uyarıp milli iradenin arkasında durduğunu ilan eden de yine Sayın Devlet Bahçeli’den başkası değildir. Siyasi iktidar ve Türkiye o kutlu sesle yönünü bulmuş, 15 Temmuzun zifiri karanlığı o bozkurt nidasıyla aydınlanmıştır. Ve yine bütün Dünya bilmektedir ki; tüm bölücü ihanet örgütlerine karşı bugüne kadar en sert tepkiyi veren, devleti uyaran, terör örgütleriyle müzakere değil daima mücadele edilmesi gereğini haykıran, milli hislere en zirvede tercümanlık eden başka bir lider de yoktur. Durum ve gerçekler bu iken; MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi her hangi bir terör örgütünün önünü açmakla suçlamak akıl dışılıktır ve toplumda zerre kadar karşılığı yoktur, olmayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.