MHP KASTAMONU İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP KASTAMONU İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim MAŞALACI yazılı bir basın açıklamasın yayınladı.

" Dün akşam çeşitli internet sitelerinde çıkan " MHP Küre İlçe Başkanı ve 100 Üyesi İstifa Etti " adı altında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır . " dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti . 
 
15 Nisan 2017 Cumartesi günü , Küre ilçemizin 10.Olağan Kongresini düzenlemiştik . Ancak , 27 Nisan 2017 Perşembe günü ; Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden ; MHP Genel Merkezi Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre Kastamonu ilimizin Küre ilçe yönetim kurulunun feshine karar verilmişti .
 
Aynı zamanda , haberde ismi geçen ve kendisini MHP İlçe Başkanı olarak lanse eden Muammer TÜRKOĞLU ise , bu durumu 28 Nisan 2017 Cuma günü kendi sosyal medya hesabından ve basın yoluyla yaptığı açıklamasında " ikinci kez MHP Küre İlçe Başkanı seçildiğim görevimden, genel merkezimizin aldığı fesh kararı ile alınmış bulunmaktayım. " cümlesini kullanarak da teyit etmiştir . 
 
Yine haberde ismi geçen kişi , parti tüzüğümüzün 78. madde 4.fıkra / e bendine göre , Mayıs ayında toplanan il yönetim kurulumuzun kararı ile , kesin ihraç talebiyle , il disiplin kurulumuza sevk edilmiştir . 
 
Kişi , 28 Nisan 2017 Cuma günü yaptığı basın açıklamasını, " son kongrede şahsıma ve yönetim kuruluma teveccüh gösteren ülküdaşlarıma ve görevden alınmamıza rağmen destek mesajlarını ileten dava arkadaşlarımıza ve büyüklerimize  teşekkür ediyor, ömrümü vakfettiğim mukaddes davamın bir neferi olarak bundan sonraki süreçte mücadeleme devam edeceğimi kamuoyuna saygılarımla bildiriyorum. " cümlesiyle sonlandırmıştır .
 
Ayrıca ; 5 Mayıs 2017 tarihinde Genel Başkanımızın makamında birlikte çekindiği resmi paylaşmış olup , altındaki yorumlarda kendisine sorulan , neden görevinden alındığı sorusuna binaen vermiş olduğu ; " Genel başkan ile görüştüm . Bana gelen maddelerin açıklamasını yaptım ve dosya halinde verdim . Taktir onların ama ben mücadeleyi seviyorum ve davamın peşindeyim , genel başkanımızın emrindeyim . emrindeyiz . " ifadelerine yer vermiştir . 
 
Dün yaptığı açıklamada ise , kendisini halen daha MHP Küre İlçe Başkanı olarak nitelendiren bu şahıs , partimizden 100 kişiyle istifa ettiğini ifade etmektedir . 
 
Bu istifa yalanından önce Küre MHP İlçe Teşkilatımıza kayıtlı 107 tane üyemiz bulunmaktadır ve hali hazırda bu şahsı geride bıraktığımızda teşkilatımızın 106 adet üyesi bulunmaktadır . Bu yalan haberi yapan güruh ; 100 kişinin partimizden istifa ettiğini belirtirken ; istifa eden bu kişilerin isim listesini neden şeffaf bir şekilde yayınlama cesaretini gösterememiştir . 
 
MHP Kastamonu İl Başkanlığı olarak bugüne kadar ; şahsi ve siyasi çıkarları için , partimizden istifaları söz konusu olan şahısların yaptığı basın açıklamalarının , partimiz adına bir kayıp değil , sevindirici bir haber olduğunu buradan belirtmek istiyoruz . Şunu unutmamalıyız ki , MHP'de hainliğe , ikiyüzlülüğe , fesatlığa ve içten pazarlığa yer yoktur . 
 
Bunların MHP aleyhinde algı oluşturmaya dönük propaganda ve kampanyaları ters tepecektir. Halkımız yalanı, iftirayı, entrikayı sevmemektedir . Bunlar, hiçbir objektif kritere ve veriye dayanmayan hayali haberler ile algı yönetimi yapmaya çalışmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Başkentimiz Ankara'da yapılan Kerkük Sevdalıları toplantımızda , dost düşman herkes bir kez daha görmüştür ki MHP; Türk siyasetinin önemli ve vazgeçilmez bir aktörüdür. MHP'nin temsil ettiği ve uğrunda mücadele verdiği fikir ve dava, bu gibilerin fevkalade maksatlı şekilde kullandığı o maşeri vicdana bir daha çıkmamacasına işlemiştir. MHP'nin Türk milletinin vicdanında edindiği yeri yok etmeye kimsenin gücü yetmez. Yapılan bütün yorumların, uygulanan algı yönetimi metotlarının arkasında kirli bir hesap yatmaktadır. Çünkü siyaset ve medya, MHP tabanına gözünü dikmiştir.
 
Zihniyeti kömürleşmiş, kalbi taşlamış güruh kendisine başka meşguliyet bulmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin birlik ve bütünlüğünü çekemeyenlerin fitne çıkarma gayretleri, tartışma ve hizip çıkarma arayışları beyhude bir çabadır ve mutlaka da terse dönüp sahibini vuracaktır. Milliyetçi Hareket, ağır tahribatlara rağmen Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son kalesidir.Ülkücüler bu siyaset kalpazanlarının ve siyasi kapkaççıların arkasındaki çirkin yüzü gayet iyi bilmektedir.
 
Milliyetçi - Ülkücü hareket sahipsiz değildir !
 
48 yıldır vatan, millet, bayrak sevdasıyla her türlü eza ve cefaya dayanmış, her türlü kayıp ve acıya göğüs germiş, Türk milletinin ahlaki ve milli temellerinden Türk milliyetçiliğinin muazzam şuuruna yükselmiş Milliyetçi Hareket Partisi var oldukça, düşmanlar çatlayacak, Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ ile genel başkanlık makamında poz veren ve basına istifasını sunarken bile sembolümüz olan Bozkurt işaretini yapan kurt görünümlü çakallar deliye dönüp nifak yangında kül olacaklardır.
 
Milliyetçi harekette iradenin sahibinin milliyetçi-ülkücü dava arkadaşları olduğunu kaydeden Maşalacı , "Bunların dışında bize empoze edilen senaryolara itibarımız yoktur. Gazete sütunlarında 'MHP'de toplu istifa ' sözlerini silah gibi kullanan döneklere, sağı solu arayıp içimizi bulandırmaya çalışan müflis emellere eyvallahımız olmaz. Milliyetçi Hareket surda gedik açtırmaz. Ülkücüler ona buna pabuç bırakacak, onun bunun dümen suyuna girecek aciz, yetersiz ve zoru görünce sıvışacak bir gevşeklikte hiç olmamış, hiç de olmayacaktır. MHP, nemelazımcılığın, vurdumduymazlığın, köşe dönücülüğün hakim hale getirildiği bir toplum yapısında "Ülkücülük" fikrini ve inancını siyasi felsefesinin temeli yapan tek partidir. Ülkücünün tek yeri ve tek partisi MHP'dir. Ülkücülüğün patenti MHP'dedir. MHP, Ülkücülüğün mütemmim cüzüdür. Türk milliyetçiliği ve Ülkücülük MHP'nin tekelindedir, çünkü milliyetçiliğin mücadelesini Ülkücülüğün fikriyatını ortaya koyan MHP'dir. Peşinden gittiğiniz zatın istifacıları, sizi iktidara götürüyorum deyip uçurumun kenarına bırakacağı aşikardır. Bu onların meselesidir, ancak bu müstafilerden tek isteğimiz gittikleri yerin yenisi olmalarıdır" ifadelerini kullandı.
 
HACI İBRAHİM MAŞALACI
MHP KASTAMONU İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.