MHP Kurmayları Samsun'da Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi

MHP Kurmayları Samsun'da Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi

MHP Kurmayları Samsun'da Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı Teşkilat için bilgilendirme ve eğitim toplantısı'na katılmak üzere Samsun'da bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Profesör Dr. Mehmet Günal ve Grup Başkan vekili Erhan Usta sabah kahvaltısında basınla buluştu.

MHP Samsun İl Başkanlığının düzenlediği  "Teşkilat İçi Eğitim ve Bilgilendirme" toplantısına katılmak için gelen MHP Genel Merkez kurmayları da iştirak etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP İl Başkanı Taner Tekin ve MHP Samsun teşkilat yöneticilerinin katıldığı sabah kahvaltısında basınla bir araya gelen MHP'li konuşmacılar.

Türkiye'nin gündemini meşkul eden meselelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Samsunlu şehit cenazesi dolayısıyla toplantı zamanından önce bitirildi. Diğer taraftan daha önce bildirilen "Teşkilat İçi Eğitim ve Bilgilendirme" toplantısı şehit cenazesi namazı kılındıktan sonra yapılacağı bilgisi verildi.

Basın toplantısıyla ilgili geniş bilgi birazdan....
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.