MHP Manisa İl Başkanı'ndan CHP'li Vekile Ayar!

MHP Manisa İl Başkanı'ndan CHP'li Vekile Ayar!

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, “ CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi ve Sayın Genel Başkanımıza seviyesiz ve haddini aşan bir üslupla saldırmaktadır.

CHP’li Özgür Özel’in Türk Milliyetçilerine karşı hasmane bir tutum izlediğini söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, “ CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel,  Milliyetçi Hareket Partisi ve Sayın Genel Başkanımıza seviyesiz ve haddini aşan bir üslupla saldırmaktadır. Siyasi edep yoksunu Özgür Özel’i haddini aşan bu açıklamaları nedeniyle kınıyor, siyasi edep ve ahlâka davet ediyoruz.” dedi.
Özgür Özel’in MHP üzerinden prim yapmaya çalıştığını söyleyen Öztürk, “  CHP’li Özgür Özel MHP teşkilatlarının ve ülkü ocaklarının referandumda hayır diyeceğini söylüyor. Özgür Özel bu kanıya nasıl varmıştır? Çıkar uğruna partisini satanlarla çilingir sofralarında rakı alemleri yaparak mı varmıştır? Özgür Özel Ülkü Ocaklarına gitmekten bahsediyor. Davasına gönül veren ülkücü gençlerimiz,  İmralı Canisinin talimatıyla kanun teklifi ve Araştırma Önergesi veren Özgür Özel gibilerini bırakın Ocağın içine sokmayı kapısının önünden bile geçirmez.” dedi.
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in İmralı Canisinin taleplerine aracılık ettiğini söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, “ Milliyetçi Hareket Partisine, Sayın Genel Başkanımıza ve Türk Milliyetçilerine hakarette sınır tanımayan Özgür Özel ne hikmetse İmralı Canisinin taleplerini yerine getirme konusunda son derece hassastır.” dedi.
Özgür Özel Ülkü Ocaklarının Kapısının Önünden Geçemez
İmralı Canisinin avukatlığını yapan Özgür Özel’in Ülkü Ocaklarının kapısının önünden geçemeyeceğini söyleyen MHP il başkanı Erkan Öztürk “ CHP’li Özgür Özel MHP teşkilatlarını bizden iyi tanıdığını söylüyor. ‘Gelin MHP’lilere soralım Ülkü Ocaklarına gidelim.  Devlet Bahçeli ne derse desin MHP’liler hayır oyu verecek’ diyor. Sayın Özel bu kanıya nereden varmıştır? Çıkar uğruna partisini satanlarla çilingir sofralarında rakı alemleri yaparak mı? Özgür Özel ile içki alemlerinde, rakı sofralarında siyaset muhabbeti yapanlar Milliyetçi Hareket Partisini temsil etmemektedir.  Ülkü Ocaklarına gitmekten bahseden Özgür Özel acaba ülkü ocaklarının kapısının önünden geçebilir mi? Davasına gönül veren ülkücü gençlerimiz,  İmralı Canisinin talimatıyla kanun teklifi ve Araştırma Komisyonu Önergesi veren Özgür Özel gibileri bırakın Ocağın içine sokmayı kapının önünden bile geçirmez.” dedi. 
 
Atatürk’ün Partisini HDP, PKK ve FETÖ ile Aynı Noktada Nasıl Buluşturdunuz?
Türkiye Cumhuriyetini kurmakla övünen CHP’nin PKK, HDP ve FETÖ ile aynı noktada buluştuğunu söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, “ Bir zamanlar ülkenin birliği ve bütünlüğü noktasında dimdik ayakta duran CHP, bugün HDP ile aynı noktada buluşmuş PKK’nın taleplerine aracılık eder hale getirilmiştir. Cumhuriyet'i kurmakla övünen CHP’yi PKK’nın taleplerine aracılık eder hale getirenler tarih önünde hesap vereceklerdir? Türkiye Cumhuriyetini kuran CHP’yi HDP, PKK ve FETÖ’nün sözcüsü haline getirenler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır. Bunlardan biri de Özgür Özel’dir. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.