MHP Palandöken'den Bahçeli'ye destek

MHP Palandöken'den Bahçeli'ye destek

MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal, “Türk milletini layık olduğu yere getirme azminin, Türk milletiyle buluşma adresinin adı Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Aksakal, MHP’nin yufka yüreklilerle çetin yolların aşılmayacağını bilenlerin onurlu ve kararlı yürüyüşünün adresi olduğunu söyledi. Başkan Aksakal, “MHP, vatanımızın insanına, toprağına, havasına, suyuna, dününe, bugününe ve geleceğine sahip çıkanların yürüyüşünün tarihidir. Bu yolda bunlara inananlar bizimle yürüyeceklerdir.” diye konuştu.
“Sayın Genel Başkanımızın ülke ve millet sevdası, ismiyle müsemma Devlet adamlığı herkesin malumudur. Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dün olduğu gibi bugün de yarın da emrinde ve yanındayız.” diyen Aksakal, şunları söyledi: “Ülkücüler, çıktıkları yolda her türlü meşakkatlerle karşılaşabileceklerini bilerek bu yolu tercih etmişlerdir. Bilir ve inanırlar ki büyük ideallere küçük yollardan ulaşılmaz. Yürüdükleri yolda hilelere, suiistimallere, kolaycılıklara prim vermez, her türlü alçaklığı yolun kutsiyetine ve haysiyetine halel getirmek kabul ederler. Bu izan ve şiarla yolunu, yoldaşını terk edenlerden olmazlar. Ülkücülerin nefsanî mücadelesi yoktur, nefisleriyle mücadeleleri vardır çünkü bilirler ki ülkücülük nefsini yenme cehdini mecbur kılar. Şahsiyetlerini mücadeleleriyle bir tutar, mücadelelerine yapılan her taarruzun önünde siper olmaktan imtina etmezler. İşte bu dava ve iman adamlarının Türk milleti lehine inisiyatif almasının, Türk milletini layık olduğu yere getirme azminin, Türk milletiyle buluşma adresinin adı Milliyetçi Hareket Partisidir. Merhum Dündar Taşer’in Osmanlı devlet adamları için yaptığı “fena fi’d-devle” ifadesi bize göre bugünün Türkiye’sinde Sayın Genel Başkanımızı anlatmaktadır. Sayın Genel Başkanımızın ülke ve millet sevdası, ismiyle müsemma Devlet adamlığı herkesin malumudur. Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dün olduğu gibi bugün de yarın da emrinde ve yanındayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.