MHP Samsun teşkilatı Bafra ilçe istişare toplantısı yapıldı

MHP Samsun teşkilatı Bafra ilçe istişare toplantısı yapıldı

MHP Samsun ilçe istişare toplantıları Bafra’da devam etti

MHP Samsun ilçe istişare toplantıları Bafra’da devam etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batı Bölgesi ilçe başkanları toplantısı MHP İl Başkanı Taner Tekin’in başkanlığında Bafra İlçe teşkilatının ev sahipliğinde Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs İlçe teşkilatlarının yanı sıra Ülkü Ocakları İl teşkilatı Bafra ve Alaçam Ülkü Ocakları teşkilatları ve Bafra Türkav Başkanının atılımı ile gerçekleşti. Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya MHP Grup başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal’da katıldı.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, bu süreci atlatmak için ülkücülere ve milliyetçilere düşen görevin devletinin ve milletinin şartsız bir şekilde yanında olması gerektiğini söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkabilmesi için tek bir reçete olduğuna dikkat çeken Tekin, sözlerine şöyle devam etti; “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz içten ve dıştan birçok tehdit altındadır.

Tam manasıyla Türkiye bir terör kuşatması altına alınmaya çalışılmaktadır. Hem sınırlarımız içerisinde hem de sınır dışı operasyonlarla ülkemizin güvenliğini sağlayıp bütünlüğünü sağlamaya çalışan güvenlik güçlerimizin şartsız ve koşulsuz dimdik arkasındayız.

Bu süreci atlatabilmek adına ülkücülere ve milliyetçilere düşen öncelikli görev birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin ve milletimizin yanında olmaktır.

Bizlerde bugün buraya ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız ile bir olmaya diri olmaya birlik olmaya geldik.

Türkiye’nin ve Türk Milletinin yegâne sigortası Türk Milliyetçilerinin dayanışmasını ve işbirliğini güçlendirmeye geldik.

Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir bütün ve uyum halinde yaşadığımız ilçeye, şehre ve ülkeye daha fazla hizmet edebilmek adına yaşadığımız şehrin sorunlarına çözümler bulabilmek adına bugün burada bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Toplantıya ev sahipliği yapan Bafra ilçe teşkilatımıza ve toplantımıza katılan diğer ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından MHP Grup başkanvekili Erhan Usta ve İl Başkanı Taner Tekin partililer ile sohbet ederek istişarelerde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.