MHP Selçuklu İlçe başkanı Güzide Çipan güven tazeledi

MHP Selçuklu İlçe başkanı Güzide Çipan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Kongresinde mevcut başkan Güzide Çipan güven tazeledi.

Kongrede, geçerli 212 oyun 163 ünü Güzide Çipan aldı.

Kongre yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MYK üyeleri İbrahim Çiftçi ve Alper Gedik, Konya İl Başkanı Avukat Murat Çiçek, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Yıldırım, Ülkü Ocakları Vakfı İl Başkanı Hasan Koçak, Ülkücü İşçiler Derneği İl başkanı Mehmet Yapar, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını İbrahim Çiftçi, divan üyeliklerini ise İl başkanı Murat Çiçek ile MYK üyesi Alper Gedik Yaptı.

Kongrede konuşma yapan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milliyetçi Hareket Partisinin 16 Nisan referandumunda evet oyu kullanacağının altını çizerek bunun gerekçelerini anlattı.

İl başkanı Avukat Murat Çiçek yaptığı konuşmada Ülke gündemine değinerek Konya’nın Liderinin emirlerinde olduğunun altını çizdi.

Yapılan Seçimler neticesinde kazanan Güzide Çipan Yaptığı Konuşmada.

Teveccühünüz, güveniniz ve gayretleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 30 Kasım 2016 da Liderimin, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan yardımcım ve İl başkanımın gösterdiği nazik teveccühle bir çok vilayetten büyük Selçuklu İlçesine, Selçuklu’nun son payitahtına ilçe başkanı olarak atanmıştım.

Bu günde sizlerin desteği ile toyumuzda, seçilmiş ilçe başkanı olarak bu meydandan ayrılıyorum. Sağ olun Var olun.

Siyaset yolda yapılır. Kahvehane köşelerinde değil. Siyaset İnsan kazanma sanatıdır. Ülkücü Siyaset Türk Milletinin, Devletinin, Vatanının bekası için yapılır. Lider Teşkilat Doktrin Esastır. Emirler sorgulanmaz, gevşeklik laubalilik haramdır.

Şimdi Liderine, Davasına Teşkilatına bağlı her ülkücü gibi Dünya ya Türk Mührünü kazımak için Yola çıkma vaktidir. Sefer bizim Zafer Allah’ındır. Ne Mutlu Türküm Diyene.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.