MHP, Ülkü Ocakları, Türkav İftar yemeğinde...

MHP, Ülkü Ocakları, Türkav İftar yemeğinde...

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Bafra İlçe Başkanlığı, Bafra Ülkü Ocakları ve Türkav Bafra Şubesinin birlikte düzenlediği iftar programına katıldı.

Ali Kale Turistik Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Ülkemizin geçirdiği bu zor süreçte ve birlik-beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu günlerde Bafra ilçemizde düzenlenen bu iftar programında yüzlerce partilimiz ve vatandaşımızın aynı sofrada buluşması bizlerinde nezdinde çok anlamlı bir buluşma. Bu buluşmanın Kadir Gecesi'ne denk gelmeside ayrı bir sevinç ve mutluluktur. Bu vesile ile tüm gönüldaşlarımızın ve vatandaşlarımızın Kadir Gecesini kutlar şimdiden hayırlı Bayramlar dilerim" dedi. 

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ise yaptığı konuşmada programa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Programa, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, MHP Belediye Meclis Üyeleri, stk temsilcileri, Muhtarlar, MHP İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.