MHP'den Birlik Beraberlik Mesajı

MHP'den Birlik Beraberlik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Kula İlçe Başkanlığı görevine atanan Nazım Baytok ve yönetimi ilk toplantısını yaptı.

Basına açık yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, "Öncelikle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye bu kutlu görevi bizi layık görmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Zor ama bir o kadar da kutlu görev için gece gündüz çalışacağız. Ülkemiz çok hassas ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Partimizde bu hassas ve sıkıntılı dönemi atlatmak için tarih boyu olduğu gibi bu günde sadece Türk Milleti ile beraber hareket etmekte, milletimizin yanında, milletimizle ittifak içindedir. Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanından üyesine kadar her ferdinin benimsemiş olduğu 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" anlayışla hareket etmektedir.

MHP kadrolarının kuruluşundan günümüze kadar Türk Milleti haricinde hiçbir yapıyla ittifak içinde olmadığını ve Türk milleti var oldukça da milletin haricinde hiçbir yapıyla birlikte olmayacağını dile getiren Baytok şunları söyledi: 

"Bugün genel merkezimiz tarafından şahsıma ilçe başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Hepsi birbirinden değerli 30 yönetim kurulu arkadaşımla beraber Milliyetçi Hareket Partimizi ilçemizde temsil etme sorumluluğu şahsımıza yüklenmiştir. Yüce yaradan ömür verdiği ve nasip ettiği sürece bu kutlu yolda kutlu davamızı en üst düzeye çıkarma hedefi ve azmi içinde olacağız. Kuruluşundan günümüze kadar Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanlığını, ilçe yöneticiliğini yapmış, maddi ve manevi katkılarda bulunmuş, emekleri geçmiş, bu davaya her şeyden evvel gönüllerini vermiş ağabeylerimize, ablalarımıza ve kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Biz kendilerinde razıyız, her birinden Allah (CC) razı olsun. Bu zamana kadarki süreçte her daim esirgemedikleri desteklerini bundan sonraki süreç de de devam ettireceklerine inancım tamdır. Bu davanın her bir ferdi bizin gözümüzde değerlidir, yeteneklidir, üstün özelliklere sahiptir. Bu davanın her ferdi bizim gözümüzde ilçe başkanı vasfındadır. Yönetim kurulumuz Kula, Manisa ve ülkemize hizmet etme amacından hiçbir şekilde sapmadan görevine devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.