MHP’den Kepez çıkartması

MHP’den Kepez çıkartması

Aksoy; Sadece Seçim zamanı değil her zaman Vatandaşımızın yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa AKSOY, Göreve geldiğinden bu güne kadar yapılmayanları yapmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nın 2. Günü batı İlçelerinden Kemer ve Kumluca İlçelerini ziyaret eden Aksoy, Kumluca İlçesinde en genç parti üyesine hediye takdim ederken, en yaşlı üyeyi de evinde ziyaret etmişti.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa AKSOY, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet SEYYAR, MHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem ÇELİK, Mahalle Temsilcileri ve yönetimleri ile birlikte Kepez’de bulunan 6 Mahalleye ziyaretler gerçekleştirdi.

Aksoy ve ekibi Kepez’de bulunan Kültür, Ahatlı, Yenidoğan, Yeşilyurt, Şafak ve Ünsal Mahalle muhtarlarını yerinde ziyaret ederek mahallenin genel durumları hakkında bilgi aldılar. Sadece Seçim zamanı değil her zaman Vatandaşımızın yanındayız diyen MHP Antalya İl başkanı Mustafa AKSOY; “Bizler Vatandaşımıza hizmet için varız. Onların dertlerine ortak olmak ve çözümü noktasında elimizden geleni yapmak zorunda olduğumuz bilinciyle siyaset yapmaktayız. Demokrasimizin ilk basamağı olan muhtarlarımızı her zaman ziyaret ediyor ve Mahallerinde genel durumlar hakkında bilgi alıyoruz. Bundan sonrada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. “dedi.

İl Başkanı Mustafa AKSOY’UN her zamanki desteğinden dolayı teşekkür eden MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar; “İl Başkanımız her daim yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Bizler Kepez Teşkilatı olarak Bölgemizde bulunan tüm sorunlara hakimiz ve çözümü noktasında elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretler sonrasında hatıra fotoğrafları çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.