MHP'li Arzu Erdem'den Şehit Ailesine Ziyaret

MHP'li Arzu Erdem'den Şehit Ailesine Ziyaret

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, 29 Kasım 2016'da şehit olan Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın evini ziyaret etti.

Çanakkale MHP İl Başkanlığı kongresi için bugün Çanakkale'de bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, kongrenin sonuçlanmasının ardından Fırat kalkanı Harekatı kapsamında şehit düşen Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın ailesini ziyaret etti.

Bugün kü kongrede yeniden MHP İl Başkanı seçilen Hakan Pınar ve partililerle birlikte şehit evine bir ziyaret gerçekleştiren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem duygularına hakim olmadı. Şehit babası olan Ramazan Kıvanç'dan bilgileri alan Erdem, şehidimizin evine girdiğinde ise hiç vakit kaybetmeden Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın odasını gezdi. Ercan, özellikle şehidimizin almış olduğu başarı belgeleri ve anılarını görünce ağlamamak için kendini zor tuttu. 


Şehit Annesi Sebahat ve Şehit Babası Ramazan Kaşıkçı ile birlikte Şehidimizin odasında duygu dolu anlar yaşandı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem duygularını ise şu şekilde ifade etti ; " Bizim en büyük hassasiyetimiz zaten gazilerimiz ve şehitlerimiz ama bu kardeşimizle ilgili hassasiyetimiz daha farklıdır. Özellikle bordo bereli olup şehit babasından dinlediklerimizi duyunca özellikle duygulanıp ağladım. Suyunu içmeyip, abdest alıp namazını kılan ve bu anlamda her an her saniye her salise şehit olacağını düşünen bir kardeşimiz bu mertebeye ulaşmış olan ve bu anlamda da mekanı cennet. Ruhu şaad olsun. Dualarımız her zaman kendisiyle ve her zaman bu onurla anılacaktır. her zaman yüreğiyle anılacak.Ağebeyimiz ve ablamız bizlere emanetidir. Rabbim nur içinde yatırsın. Cenabı mevlam tüm emniyet mensuplarımızı, askerlerimizi korusun. Hiç bir ana babayı böyle bir sınavla sınamasın. " dedi.


MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve beraberinde ki MHP Çanakkale İl teşkilatı şehit ailesini dinledi. Ardından hem MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar şehidimizin özel anı defterini imzalayarak içlerinden geçenleri deftere yazdılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.