MHP'li Başkan Vergili’den Akşener’e ’28 Şubat’ Göndermesi

MHP'li Başkan Vergili’den Akşener’e ’28 Şubat’ Göndermesi

MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, önümüzdeki günlerde parti kuracağını duyuran ve teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener'e; “Millet iradesi dışındaki güçlere boyun eğenler bu milleti temsil edemez” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, önümüzdeki günlerde parti kuracağını duyuran ve teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren eski TBMM Başkan Vekilli ve eski İçişleri Bakanı Meral Akşener’in 28 Şubat sürecinde tehditlere boyun eğdiğini ve postmodern darbecilerden şikayetçi olmadığını belirterek, “Millet iradesi dışındaki güçlere boyun eğenler bu milleti temsil edemez” dedi. 

Başkan Vergili, sosyal medya hesabından Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 28 Şubat davasının 73. duruşmasına ait, dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener'in ifade tutanaklarını yayınlayarak "Şikayetçi değilim" sözünün üstünü çizdi.

rafet-virgili.jpg

Dava arkadaşları ve millete seslenen Başkan Vergili, şunları kaydetti:

"Son dönemde camiamızda ve ülkemizde bir oyun oynanıyor. Birileri, 'ülkücü hareketin liderliğine, ülkenin yönetimine' talip olduğunu söylüyor. Herkes şunu bilmelidir ki millet iradesi dışındaki güçlere boyun eğenler bu milleti temsil edemezler. Milletin verdiği yetki ile devletimizin koltuklarında otururken, bir takım güçlerin tehdit ve hakaretine maruz kalırken sessiz kalanlar, milletin bakanına hakaret edenlerden bağımsız yargı huzurunda şikayetçi olamayanlar, kısacası kendi haklarını bile savunamayanlar, bu milletin haklarını savunamazlar. Soruyorum sizlere, milletin bakanına "yağlı kazığa oturturuz" tehdidine boyun eğenler, tehditlere boyun eğenler, postmodern darbecilerden şikayetçi olamayanlar mı bu davanın ve milletin haklarını savunacaklar?" 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.