MHP'li Cemal Çetin: Fransa’da Dernek Açtı

MHP'li Cemal Çetin: Fransa’da Dernek Açtı

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi- Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, Fransa Türk Federasyon Nancy ve çevresinde hizmet verecek Nancy Türk Kültür Ocağı açılışını yaptı.

Fransa Türk Federasyon Strasburg bölge başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Nancy Türk Kültür Ocağı açılışını, Avrupa Türk Konfederasyon (ATK) Genel Başkanı Sayın Cemal Çetin, Fransa Türk Federasyon Genel Başkanı Sayın Orhan İlhan, Nancy Türk Kültür Ocağı Başkanı Sayın Mesut Kantar ile birlikte yaptılar. Nancy ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verecek olan Türk Kültür ocağımızın yeni hizmet binasının resmi açılışı yapılan duanın ardından sembolik kırmızı kurdele kesilerek tamamlanmış oldu. Katılımcılar açılışı yapılan yeni hizmet binasına girerek faaliyet alanları gezildi.

Nancy Türk Kültür Ocağımızın açılışı yapılan yeni hizmet binasında, Lokal, cami, toplantı salonu, dershane, gençlik ve kadın kolları birimlerini ziyaret edilerek ocak başkanı tarafından protokol heyetine bilgi aktarıldı. ATK Genel Başkanı Sayın Cemal Çetin, faaliyete geçirilen yeni hizmet binasının vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Açılışını yaptığımız Nancy Türk Kültür Ocağımızın Avrupa Türk Konfederasyonumuz başta olmak üzere, Fransa Türk Federasyonumuza, tüm vatandaşlarıma hayırlı-uğurlu olmasını ediyorum. Açılan bu ocağın verdiği hizmetin ebedi olmasını, yakılan bu meşalenin sonsuza kadar ışık saçmasını Rabimden niyaz ediyorum”” dedi.

Hayırlı ve Uğurlu Olsun

Fransa Türk Federasyon Genel Başkanı Sayın Orhan İlhan, “Temeli hayır duaları ile inşa edilen Ocaklarımız ebediyete kadar var olacaktır. Fransa Türk Federasyonumuzun Nancy kentinde temsil ediliyor olmasından dolayı mutluluk duymaktayım. Nancy Türk Ocağımızın açılışında, Ülkücü hareketimizin Nancy’de temsili noktasında emeği geçen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerin bu mutlu gününde destek veren, yalnız bırakmayan ATK Genel Başkanımız Sayın Cemal Çetin’e huzurlarınızda şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.