MHP'li Eyüp Yılmaz Adaylığını Açıkladı

MHP'li Eyüp Yılmaz Adaylığını Açıkladı

MHP Ankara Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz tekrar adaylığını Açıkladı.

Yılmaz'ın Açıklaması Şöyle:

Kıymetli dava arkadaşlarım; Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun ki, bize bu kutlu dava’da, bu mübarek sancağı taşımayı nasip etmiştir.

Bu çatı altında toplandığımız ilk günden bu yana, makam farkı gözetmeksizin teşkilatımızın varlığı, birliği ve dirliğini ayakta tutabilmek adına hepimiz gecemizi gündüzümüze kattık.

Haramdan kaçıp, helale sığındık, büyüğümüzü sayıp küçüğümüzü sevdik, Ülküdaşlarımızın her hakkını koruduk, savunduk, ardında durduk. Birimizin ayağına taş değse diğerimizin canı yandı. Bu Vatanın ha ekmeğini yemişim, ha kurşununu diyerek vazifeyi üstlenmede en önde görev almak için birbirimizle yarıştık. Her daim Allah’tan korkup, kuldan utanarak yaşadık bunun için çaba sarf ettik. Şundan eminim ki; Hepimiz Vatan aşkını beşeri aşkların üzerinde tuttuk, en çok ona sevdalanıp, en çok ona yandık. Bu uğurda her türlü kişisel zevkten vazgeçip feragat ettik.

Allah ömür verdikçe bu dava uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya, aynı gayretle çalışmaya hazır olduğumuzdan eminim. Bizler herhangi bir beklenti karşılığı olmadan bu Vatan’a sevdalı koca gönülleriz. Bu vesile ile Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben diyen, Ülkemizin en zor günlerinde farkını ortaya koyan, adı gibi başlı başına Devlet olan, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir. Günümüze kadar bu şerefle hareket ederek Lider sözünü düstur edindik, bugünden sonrası için de sözümüzün ardında, Liderimizin emrinde vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Yenimahalle İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.

Şimdiye kadar bizleri yalnız bırakmayan, davamızın ipini birlikte tutup, beraber yol aldığımız Ülküdaşlarımız ve bütün dostlarımızı 20 Ağustos tarihinde yapılacak olan Yenimahalle İlçe Kongresinde yanımızda görmekten onur duyarız.

Selam ve dua ile...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum