MHP'li Semhih Yalçin: Hainler amaçlarına asla ulaşamayacak

MHP'li Semhih Yalçin: Hainler amaçlarına asla ulaşamayacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısızlığa uğramasından sonra Türkiye'de terör eylemlerinin giderek tırmandığına dikkati çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Terörün karanlık yüzünün Gaziantep'te bir kez daha görüldüğünü belirterek, "Geçmişte olduğu gibi bugün de Gaziantep halkı başta olmak üzere bütün Türk milleti, birlik ve bütünlüğüne yönelen bu saldırıları 'milli mutabakat'tan hasıl olan ortak akılla savuşturacak, bekasına yönelen tehdidi dize getirecektir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türkiye'nin birbirini takip eden, planlı ve maksatlı terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldığını belirterek, "Küresel güçler tarafından tezgahlanan terör saldırılarının hedefinde Türk milletinin birlik ve bütünlüğü, Türkiye'nin istikrarı vardır" değerlendirmesini yaptı.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısızlığa uğramasından sonra Türkiye'de terör eylemlerinin giderek tırmandığına dikkati çekti.

Terörün karanlık yüzünün Gaziantep'te bir kez daha görüldüğünü ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:"Türkiye birbirini takip eden, planlı ve maksatlı terör saldırılarıyla karşı karşıyadır. Küresel güçler tarafından tezgahlanan terör saldırılarının hedefinde Türk milletinin birlik ve bütünlüğü, Türkiye'nin istikrarı vardır.

Gaziantep'teki serseri terör eylemi, Türkiye'yi hizaya getiremeyeceğini anlayan küresel güçlerin, taşeronlarını ümitsizce, fütursuzca milletimizin üzerine gönderdiğinin işaretidir. Milletimizin ortak sevincini ve mutluluğunu paylaştığı geleneksel bir törende bile bomba patlatacak kadar gözü dönmüş, insanlıktan çıkmış hainler amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bugün de Gaziantep halkı başta olmak üzere bütün Türk milleti, birlik ve bütünlüğüne yönelen bu saldırıları 'milli mutabakat'tan hasıl olan ortak akılla savuşturacak, bekasına yönelen tehdidi dize getirecektir."

Milli Mücadele döneminde milletin, ortak aklın "üst akıl"dan daima üstün olduğunu dosta düşmana ispat ettiğini vurgulayan Yalçın, "Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetine nasıl düşkün olduğunu Kurtuluş Savaşı yıllarında gösteren ve bu uğurda nice evlatlarını şehit vererek gazilik unvanını alan güzide kentimizde meydana gelen menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Gaziantep'te yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı

ortadoğu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum