Samsun Ülkü Ocakları Liderin yanındayız

Samsun Ülkü Ocakları Liderin yanındayız

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak organize edilen ilçeler arası istişare toplantısı bu ay il başkanlığında yapıldı.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı olan Yalçın ALTINTAŞ önderliğinde yapılan toplantıya tüm ilçe başkanları ve ilçe yönetimleri katıldı.

 

Site camisinde topluca kılınan cuma namazı sonrası Samsun İl başkanlığında düzenlenen toplantıya tüm ilçe başkanları ve ilçe yönetimleri katıldı.

Toplantı sonrasında konuşma yapan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın ALTINTAŞ, "Tüm ilçe başkanlarımızın katılımıyla olağan toplantılarımızın bir yenisini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Bu toplantılarımızın önceliği arkadaşlarımızla kucaklaşmak, hasret gidermek, geçmiş dönem hatalarımıza bakarak gelecek döneme ait plan ve programlara dair duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak üzerine gerçekleştiriliyor. Toplantımızda öncelikle son bir ayda yapılan projeler tekrar gözden geçirilmiş ve eksiklikler tespit edilmiş, ardından şubat ayı içinde yapacağımız etkinlikler görüşülüp planlanmıştır." dedi.

Gündem hakkında da açıklama yapan ALTINTAŞ, " yaklaşan referandum sürecinde başta sosyal medya üzerinden olmak üzere durmadan yalan haberlerle bizi yönlendirmeye çalışan, birbirimize düşürmeye çalışan bir kitle mevcut. Ben ve ilçe başkanlarımın tümü bu kirli oyunun farkında. Samsun Ülkü Ocakları olarak her zaman Bilge Lider Sayın Devlet BAHÇELİ'nin izinde, Genel başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ'un emrindeyiz. Bu kirli oyuna gelmeyeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.