Samsunlu Ülkü Ocaklı Bayanlardan CHP'lİ Yasemin Cankurtaran'a Tepki

Samsunlu Ülkü Ocaklı Bayanlardan CHP'lİ Yasemin Cankurtaran'a Tepki

Samsun Ülkü Ocakları Bayan Birimi, yayınladıkları basın açıklaması ile MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunan (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney CANKURTARAN hakkında basın açıklaması yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney CANKURTARAN hakkında ​Samsun Ülkü Ocakları Bayan Birimi, bir basın açıklaması yaparak sert tepki gösterdi.

ÜLKE MENFAATLERİNİ DÜŞÜNMEYENLER BİRLİK OLMANIN NE OLDUĞUNU ANLAMAZ

Ülke menfaatlerinin her türlü kişisel çıkardan üstün olduğunu vurgulanan açıklama da "Ülke menfaatlerini düşünmeyip kendi menfaatlerini hesaplayanlar MHP’yi ve Sayın Devlet BAHÇELİ’yi anlayamazlar. Milliyetçi Hareket hiçbir zaman kimsenin kuyruğu olmamıştır. Bunu halen daha anlamayanlar olmuş. İlkokul çocuğuna anlatır gibi tekrar anlatacağız. Milliyetçi Hareket’in terörle mücadeledeki duruşu 1969’da ne ise, 2017’de de aynıdır. Teröristle her zaman mücadele edene, desteğimiz her zaman vardır. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı ile ülke gündemi konusunda tartışsak da yurt dışında devletimizin imajı her şeyden önemlidir. Gidip CHP milletvekili gibi ülkemizi yabancı devletlere şikayet edecek değiliz. Bunların hepsi ülkemiz için yapılmış şeylerdir. Tabi Sayın CANKURTARAN Hanımefendi’den bunları anlamasını beklemiyoruz. Varsın anlamasın “Önce Ülkem ve Devletim Sonra Ben” deriz. Yinede doğru bildiğimizi yaparız." denildi.

GÖSTERMELİK ADALET İSTEKLERİNE KARNIMIZ TOK

CHP'nin adalet isteklerinin samimi olmadığını vurgulanan açıklama "Son 2 aydır CHPlilerin ağızlarına yapışmış bir söz var “Adalet”. 2009’da göstermelik mahkemelerle pkklı teröristler aklanırken neden adalet istenmedi? Bizim ülke menfaatleri için AKP ile işbirliğimizden rahatsız olan CHP, 2015 yılında HDP barajı geçsin pilav dağıtacağım diyenler, her CHP’li aileden HDP’ye oy verildiğini söyleyenler siz değil miydiniz? Her fırsatta fetö/pyd'nin destekçisi olup kapatıldıklarında medya kuruluşlarında nöbet tutmadınız mı ? Adalet Yürüyüşünüzde dhkp-c'nin marşlarıyla yürüyüşünü gerçekleştirmediniz mi? CHP'li CANKURTARAN başta olmak üzere, tüm CHP'lilerin MHP ile uğraşmak yerine Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmesi, sıktığı ellerin şehit kanı taşıdığını görmesi en içten dileğimizdir." diyerek devam etti.

TOPLUMUN SESİ OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR TOPLUMDAN UZAK

Devlet BAHÇELİ'yi rakı masalarında değil, edebiyatta sanatta arasınlar denilen açıklama, "Sayın CANKURTARAN, yaptıkları açıklamada 30 bin kişi ile adalet kurultayı düzenleyip toplumun sesi olduğunu dile getirdi. Sonrasında da Kör Niko’yu kimsenin bilmediğini Liderimizin hayalindeki bir yer olduğunu iddia etmiştir. Bu kadar kesin konuştuklarına göre sanırsak, Türkiye’deki tüm meyhaneleri yakından takip edip, olmayan bir tane duyunca hemen “öyle bir meyhane yok, hayali” tepkisi koyabiliyorlar. Devlet Bey’in yaptığı açıklama ile Kör Niko’nun dil sürçmesi olduğunu gerçeğinin Kör Tiko olduğunu söyledi. Lakin Toplumun sesi olduklarını iddia eden bu Parti için Kör Niko’nun adresini verebiliriz. Ünlü Cumhuriyet dönemi yazarlarından Tarık Buğra’nın Küçük Ağa Roman’ını okursalar yahut, ünlü müzisyen Cemal Çınarlı’nın Kör Niko’nun “Taş Plak Meyhaneleri, Vol. 3 (Kör Niko’nun Meyhanesi)” albümünü dinlerlerse Kör Niko’yu bulmuş olurlar. Yani Devlet Bey'ın sözlerini rakı masasında değil edebiyatta sanatta arasınlar." denilerek son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum