Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık: Kara Eylül... Yılmadık, yılmayacağız...

Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık: Kara Eylül... Yılmadık, yılmayacağız...

Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık: Ülkücüler; 12 Eylül'de darağaçlarını şehadet şerbetine ve cennete giden yola, zindanları taş medreselere çevirmiş, yürekleri vatan ve iman diye atan bir nesildi.

Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık "Ülkücüler; 12 Eylül'de darağaçlarını şehadet şerbetine ve cennete giden yola, zindanları taş medreselere çevirmiş, yürekleri vatan ve iman diye atan bir nesildi" dedi.

Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık, 12 Eylül'ün yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Naim Yanık'ın açıklaması şu şekilde:

Kara Eylül... Yılmadık, yılmayacağız... Bir eylül sabahı, emperyalizmin emrindeki, Allah’tan korkmazlar, bir kabus gibi üzerimize çöktüler, davamızı, geleceğimizi, hayallerimizi karartmaya kalktılar.

Tek sevdaları vatan, millet, ezan, bayrak olan bir neslin ömrünü kararttılar. Bizleri Filistin askılarıyla, elektrik şoklarıyla, meydan dayaklarıyla, falakalarla, çarmıhlarla susturacaklarını sandılar ama bir şeyi unutmuşlardı; dava ve çile yola çıkarken kuşandığımız ana unsurlarımızdı.

Ülkücüler; 12 Eylül'de darağaçlarını şehadet şerbetine ve cennete giden yola, zindanları taş medreselere çevirmiş, yürekleri vatan ve iman diye atan bir nesildi.

Yıldıramadılar, yıldıramayacaklar da…

Ocaklara girdiğimiz ilk günkü heyecanımızla yeminimize, davamıza, liderimize ve dava arkadaşlarımıza güveniyorduk, yine güveniyoruz, çürük elmalardan ayıklandık, daha inanmış daha kararlıyız, söz veriyoruz, devlet, millet emanetine sahip çıkacağız, bayrağı zirveye taşıyacağız.

Dününü ve yönünü unutanlar şunu çok iyi bilsinler ki, bu dava büyük ve kutlu bir yoldur.

Ne mutlu Türküm Diyene! Ne mutlu Ülkücü doğup Ülkücü ölene!

Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.