TÜRKAV’dan 15 Temmuz açıklaması

TÜRKAV’dan 15 Temmuz açıklaması

Türkav Genel Başkanı İbrahim Vatansever, 15 Temmuz hain kalkışmasının yıldönümüyle ilgili yayınladığı mesajda, her türlü ihanetin karşısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin yayında olduklarını bildirdi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı İbrahim Vatansever, her türlü terör örgütünün karşısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin yanında olduklarını belirtti. Vatansever, gerek “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği yolda bizlere yakışır bir şekilde her türlü vatan hainine karşı durduğumuz gibi Fetö terör örgütüne karşı da duruşumuzu alnımızın akıyla ve bileğimizin hakkıyla gösterdiğimiz aşikârdır” dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı İbrahim Vatansever, alçak darbe kalkışmasının birinci yıldönümü vesilesiyle yayınladığı mesajda şunları söyledi:

“15 Temmuz 2016 tarihinde bazılarının kanaat çerçevesinde değerlendirdikleri bizlerin ise hain ve alçak olarak değerlendirip, tanımladığımız FETÖ/PDY örgütünün, geleceğimizi karartmak, milli birlik ve bütünlüğümüzü sabote etmeye kalkışmak için giriştiği hain darbe teşebbüsünün birinci yılındayız.

Necip Türk milletinin takdir edilen, güvenilen, vatanına, milletine devletine sadık vefalı cefakâr evlatları olarak bizler, kutsal vatan toprakları, asil ve aziz milletimizin güvenliği birliği bütünlüğü için gerektiğinde her zaman her yerde seve seve can vermeye hazırız.

O malum günde “bu kalkışmanın kabul edilemez olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin yanında olduğumuzu bizzat devletimizin başındaki en yetkili kişiye ifade eden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği yolda bizlere yakışır bir şekilde her türlü vatan hainine karşı durduğumuz gibi fetö terör örgütüne karşı da duruşumuzu alnımızın akıyla gösterdiğimiz aşikârdır.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

15 Temmuz ihanetinde kanlı saldırıya maruz kalarak milletimizin öz evlatları olan polislerimiz ve askerlerimiz kahpece şehit edilmişlerdir. Vatan da bizim, polis de bizim, asker de bizimdir. Hepsi bizim için vazgeçilmezdir. Bir yıl önce toprağa verdiğimiz Özel Harekât mensubu yiğitlerimizi ve Mehmetçiklerimizi, tüm şehitlerimizi TÜRKAV olarak rahmetle anıyorum. Bugün varlıklarıyla onur duyduğumuz, cesaretin, fedakârlığın seçkin temsilcileri olan kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Liderimizin de söylediği gibi; ‘cüce beyinlilerin cesaret ve celadetle harcı karılmış bir milleti idrak edemeyeceği’ gerçeğini de açıkça ifade ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.