Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli Açıklaması

Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli Açıklaması

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Sayın Devlet Bahçeli'nin MHP Lideri oluşunun 20.yılı sebebiyle MHP Genel Merkezinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaretinin ardından yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kılavuz'un Açıklaması Şöyle:

Yarım asırlık bir siyasi geçmişi bulunan, bu kutsal vatan, bu necip millet uğruna her türlü bedeli ödemiş olan, ülkemizin daha ileriye gitmesi adına gece gündüz çalışan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu yarım asırlık geçmişinin son 20 yılında genel başkanlık, liderlik makamında bulunan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in fedakârlıklarla, özveriyle dolu liderliğinden ötürü öncelikle kendisine şükranlarımızı arz ediyoruz.

Rahmetli Cennet Mekan Başbuğumuzun emanetini namusu gibi koruyan, Türklük ve İslam davasından şaşmadan, vatan ve millet yolundan ayrılmadan geçen çileli ve fedakârlıklarla dolu bu ömrün önünde saygıyla eğiliyoruz.

“Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” anlayışını zihinlere ve yüreklere nakşeden bu anlayış doğrultusunda kendi ikbal ve istikbalinden vazgeçen, her an ve her şart altında kutsal vatanının ve aziz milletin derdiyle dertlenip, sevinciyle avunan liderimizin evladı olmaktan iftihar ediyoruz.

İlkeli, dürüst öngörülü ve söylemleriyle hep haklı çıkan temiz siyaset anlayışıyla Türkiye’yi kısır tartışmaların, haksızlık ve hukuksuzlukların, ülke menfaatine aykırı fiillerin sıkışmışlığından kurtaran, siyasetteki tıkanıklıkların önünü açan, sonunda ölüm dahi olsa tereddüt etmeden inandıklarını tahakkuk ettiren liderimize inanmayı tek yol ve hak olarak görüyoruz.

Nerede bir Türk varsa, nerede bir mazlum feryat ediyorsa, nerede bir dindaşımız acı ve gözyaşıyla imtihan ediliyorsa onların derdiyle dertlenen, sıkıntılarına merhem olmaya çalışan, bu anlamda gece uyumayıp gündüz oturmayan Liderimizin emrinde olmaktan onur duyuyoruz.

Türklüğü ve Turan idealimizi gür sesle haykıran, Türk milliyetçiliğine büyük bir inanç ve kararlılıkla sarılan, Türk’ün, Türk vatanının ve Türklüğün karşılaşacağı sorunları, yaşayacağı meseleleri bilgeliğinin vermiş olduğu öngörüyle bilen ve gören Bilge Liderimize inançla bağlı olmayı ömrümüzün sonuna kadar sürdüreceğiz.

Türklüğün mukadderatı olan Liderimize bağlılığımızı bir görev ilişkisinden ziyade hayatımızın vazgeçilmez bir şiarı olarak görüp son nefesimize kadar davamıza hakkıyla layık olmaya çalışacağız.

Ülkemiz ve davamız üzerinde oynanan oyunlar karşısında net ve tavizsiz duruşuyla bizlere yol gösteren, ömrünü vatanının ve davasının uğruna adayan, en zor şartlarda dahi davasının bayrağını ileri taşımaya ant içen, çile ve fedakârlıklarla dolu ömründe millete hizmet gayesi güden liderimizin yolundan asla ayrılmayacağız.

Liderimizin misyon ve vizyonuna uygun olarak genç nesilleri şahsiyetli, samimi, ahlaklı, ilkeli, dürüst, vatanına, milletine, bayrağına, dinine bağlı; idealleri olan, vatan ve millet uğruna her türlü fedakarlığı yapan, bilgiye önem veren bireyler haline getirmeye çalışacağımıza ant içiyoruz.

Liderimizin bir ömür boyu evladı olarak, yürüdüğü yolda bir an bile tereddüt etmeden elif gibi dimdik duracağız. Yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan, bahanelerin arkasına saklanmadan, bir an olsun geri durmadan yürüyen Liderimizin izinden bizde tereddüt etmeden yürüyeceğiz.

Vatanını, milletini seven davasının bayrağını daha da yükseltmeye çalışan Ülkü Ocaklı evlatlarını sokağın karanlığına, şer odaklarının bataklığına asla terk etmeyen Liderimiz evlatlarına inanmakta ve güvenmektedir. Bizlerde vatan, millet ve dava uğrunda Liderimizle birlikte her türlü zorluğu aşmaya, gerilmiş yay misali hedeften şaşmayan bir ok gibi ülkülerimize, ideallerimize ulaşmaya tarih ve vicdan önünde ant içiyoruz.

Kınayanların kınamasına kulak asmadan imanımız ve inancımızla, azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürecek ve nihayetinde vaat edilen zafere kavuşacağız.

Varsınlar bu kutlu yürüyüşümüze engel olmaya çalışsınlar.

Varsınlar şer fiillerin altına imza atsınlar.

Varsınlar biz vatanımızın ve davamızın ikbalini düşünürken onlar kendi ikballerini, hayata geçirmeye çalıştıkları karanlık senaryoları düşünsünler.

Varsınlar iç ve dış mihrakların kuklası olanlar farklı sahnelerde fitne ve fesat dolu oyunlarına devam etsinler.

Hastalık bilmeyenler merhem olmayı nereden bilecekler?

Zor gün görmeyenler, aydınlığı nasıl vaat edecekler?

Bu harekette zerre emeği, bir damla alın teri olmayanlar, şehidimizi, gazimizi tanımayanlar; mağdurumuzu, mahkûmumuzu bilmeyenler Kutlu Davamızda hiç açılmamış olan defterlerini nasıl kapatacaklar?

İman yolcusu olarak yürüyen Ülkücüler birlik ve beraberlik içerisinde ve güçlü bir şekilde dün olduğu gibi bugün de Liderimizin emrinde tüm oyunları bozarak, şahsi ihtirasların davamızın önüne geçmesine izin vermeyecektir.

Kolayı herkesin başaracağını, esas olanın ise zorun hakkından gelmek olduğunun farkında olarak, tüm tehlike ve tehditlerin imtihan olduğunu aklımızdan çıkarmadan, tarihin üzerimize yüklediği sorumluluğun bilincinde ve dava adamlığı şuuruyla sancağımızı zirveye taşıyarak, asra mührümüzü vuracağız.

Bizleri evladı gibi gören bizler için lider, öğretmen ve baba olan, vatan için, millet için, dava için devlet için kendi hayatını hiçe sayan Liderimizin bu kutlu yürüyüşünde evlatları olarak ömrümüzün sonuna kadar çıkarsız ve beklentisiz bir şekilde yanında olacağımızı haykırıyoruz.

Anadolu Türklüğü başta olmak üzere tüm gönül coğrafyamızı hak ettiği mertebeye taşımaya ve mutlu, aydınlık yarınlara ulaştırmaya yeminimiz var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.