Ülkücü Medya’dan çok önemli açıklama

Ülkücü Medya’dan çok önemli açıklama

2014 yılından bu yana Ülkücü camianın sesi olan Ülkücü Medya, hareketin sesi ve merkez haber kaynaklarından biri haline geldi.

Son günlerde bir takım kişi veya kişilerce Ülkücü Medya’nın ismini kullanarak, özellikle sosyal medyada operasyon hazırlığı içinde olanlara karşı Ülkücü Medya’nın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Selim Karadavut tarafından bir açıklama yapıldı.

SAHTE HESAPLARLA OPERASYON

Ülkücü Medya’nın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Selim Karadavut tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada özellikle twitter başta olmak üzere Ülkücü, MHP ve Asena gibi sahte hesaplarla bir operasyon yürütüldüğünü söyleyerek, bu hesapların sitemizle bir bağlantısı olduğu hissiyatı verildiğinin altını çizdi.

TEŞKİLATLARA MESAJ GÖNDERİLMİŞ

MHP Genel Merkezi ve teşkilatlarına, Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve teşkilatlarına mesajlar gönderdiğini söyleyen Karadavut, "Bu kişi veya kişilerin amaçlarının ne olduğu konusunda bir bilgimiz yok." dedi.

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET GELDİ

Son günlerde birçok kişiden bu yönde şikayetler gelmesi üzerine bu konudan haberdar olduklarını söyleyen Karadavut, "Ülkücü Medya haber sitemizin sosyal medya hesapları bellidir ve sitemizde bulunan ikonlara tıklandığına bu hesaplara ulaşılmaktadır. Bu hesapların dışında hiçbir hesabın sitemizle alakası yoktur." dedi.

ÜLKÜCÜ MEDYA HAKKINDA BİLGİLER

Ülkücü Medya (ulkucumedya.com) sitesi yaklaşık 5-6 aylık bir fikrî hazırlıktan sonra 7 Temmuz 2014 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.

Kurucusu, Selim Karadavut'tur. (Kuruluşundan bu yana Kurucu ve Genel Yayın Yönetmenliği görevini aralıksız olarak yürütmektedir.)

Kuruluş amacımız, Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesi doğrultusunda, Milliyetçi Hareket Partisi ile başta Ülkü Ocakları olmak üzere ülkücü camianın sesini duyurmaktır.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

facebook.com/ulkucumedya
twitter.com/ulkucumedyacom
twitter.com/mhp_haberleri

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum