Yıldırım'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Yıldırım'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Yıldırım'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekili merhum Recai Yıldırım'ın oğlu, Milliyetçi Ülkücü camianın Adana'daki dinamiklerinden Hakan Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti

"ADANA EVET DİYECEK"

Son zamanlarda yaşanan siyasi gelişmelerin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret eden Yıldırım, Adana'nın her zaman olduğu gibi bugün de hemşerisi, Lideri Devlet Bahçeli'nin yanında ve emrinde olduğunu belirtti. Türkiye'nin düştüğü her dar boğazda Milliyetçi Ülkücü Hareket ve Lider Devlet Bahçeli'nin Türk Milleti'nin geleceği ve devletin bekasından yana tavır koyduğunu ifade eden Yıldırım, Adana'nın referandumda evet diyerek Devlet Bahçeli'ye tam destek vereceğini vurguladı.

"BİZ BABAMIZDAN BÖYLE GÖRDÜK"

Ziyareti esnasında ülkücülerin yıllardır zorluklarla mücadele ederek bu davayı ayakta tuttuğunu, ülkücülere karşı kurulan kumpasların yakinen tanığı olduğunu belirten Yıldırım, "Bu dava hiç birimize gül bahçesi vaad etmedi. Yıllarca türlü oyunlar, tezgahlarla karşı karşıya kaldık. Ancak bizler siyasi zik zaklar çizen istikrarsız bir neslin çocukları değiliz, Liderimiz Devlet Bahçeli'yle çıktığımız bu kutlu yolda hiç bir cefayı külfet görmez, ne davamızdan ne de liderimizden vazgeçmeyiz. Bugün ülkenin geleceğini ilgilendiren bir konuda da devlet adamlığının gereğini yerine getirerek mevcut hükümetin milli tavırlarını destekleyen Liderimizin yanındayız, biz babamızdan böyle gördük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.