Aylık Sadece 1000 TL'ye Krediniz Hazır! Kamu Bankasından Olay Yaratacak Kredi Kampanyası!

Aylık Sadece 1000 TL'ye Krediniz Hazır! Kamu Bankasından Olay Yaratacak Kredi Kampanyası!

Aylık 1000 TL ödeme ile kredinizi hemen çekin. Yüksek vade ve düşük faiz oranı ile kamu bankasının şaşırtan kampanyası duyuruldu. Tüketici veya ihtiyaç kredisi için başvurular açık. Ziraat Bankası'nın sunduğu fırsatlar yazımızda...

Son yıllarda kamu bankalarının faiz oranlarında büyük düşüşe gittiği ve gerçekten de etkili kredi kampanyaları düzenlediği biliniyor. Bununla birlikte kampanyaların yalnızca vade ve faiz oranı değil aynı zamanda kredi miktarı bakımından da avantajına değinmek gerek. Ziraat Bankası, bu yönde olumlu bir adım attı. Kredi miktarına bağlı olarak sizler de aylık 1000 TL'ye kredi ödemesi yapma koşulu ile nakit ödemenizi alabilirsiniz.

Tüketici Kredisi kapsamında büyük ödemeler almak mümkün. 0 - 25 bin TL arasında kredi çekebilmek ve düşük faiz oranı üzerinden geri ödeme yapmak isterseniz başvurular açıldı. Faiz oranı ise %1,94 olarak duyuruldu. Bu faiz oranı üzerinden aynı zamanda 36 ay vade ile ödeme yaptığınız vakit, aylık 1007 TL taksit ödemesi yapmanız yeterli olacaktır. Yıllık faiz maliyet oranı ise % 33.8678 olarak belirlenmiştir. 

Ziraat Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi başvurularınızı gerçekleştirmek için yapmanız gereken şey size en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmenizdir. Ayrıca, bankanın iletişim kanalları üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulama bunun için en uygun seçenekler arasındadır. Ziraat Mobil, müşterilerinin kredi başvurularından para çekip gönderme işlemleri ve daha pek çok seçenekler için şubelere gerek kalmadan işlem sağlamasını hedefliyor. Bunu da en iyi şekilde yerine getiren bankacılık uygulamalarından biri. Dilerseniz, çağrı merkezini arayarak da güncel bilgi edinebilirsiniz Ziraat Bankası'nın çağrı merkezine ulaşım için iletişim numaraları 444 00 00 - 0850 220 00 00 - 0850 258 00 00 olarak resmi internet sitesinde paylaşılmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.