Bankalar Vatandaşa Acil Kredi Verecek! Düşük Faizli 20 bin TL'lik Kredi Paketleri!

Bankalar Vatandaşa Acil Kredi Verecek! Düşük Faizli 20 bin TL'lik Kredi Paketleri!

Pek çok banka, acil ihtiyaç kredisi vermek üzere yeni kampanyalar başlatıyor. Düşük faiz oranlarıyla beraber uygun vadelerle kredi çekebileceksiniz. 20 bin TL'yi bulan kredilerde faiz oranları merak edildi. Hangi bankalar düşük faizli kredi veriyor? İşte kamu bankasından özel bankalara kadar uygun ihtiyaç kredileri...

Acil ihtiyaç kredisiyle ilgilenen pek çok vatandaş, bankaların kredi kampanyalarını takip ediyor. Özellikle de son zamanlarda kredilere olan talep artmış durumda. Bayramdan hemen öncesi ve sonrasında krediler düzenli olarak fazla talep görüyor. Ancak bu sefer 20 bin TL'ye varan krediler düşük faizli şekilde vatandaşa verilecek. Hangi bankalar acil ihtiyaç kredisi veriyor? İşte detaylarıyla beraber kredi faizleri ve kredi veren bankalar...

20 Bin TL Acil İhtiyaç Kredisi

Akbank'ın vermiş olduğu faizi az olan kredi, büyük ilgi gördü. Kredinin 20 bin TL olmasının yanı sıra faiz oranı ise 1,81 olarak belirlendi. Akbank'ın müşterileri için başlattığı bu kampanyadan hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi başvurularınız anlık olarak sonuçlanacaktır.

36 Ay Vadeli Kredi!

ING Bank, 36 ay vadeli kredi vereceğini açıkladı. Üstelik faiz oranı çok daha düşük olacak. 1,35 faiz oranı ile dikkatleri üzerine çeken ING Bank'ın bu hamlesi, büyük ses getirdi. 20 bin TL kredi çekmek için düşük faiz oranı sunulması çok konuşuldu.

Kamu Bankalarından Kredi!

Kamu bankası olan Halkbank, yaptığı kredi kampanyaları ile ses getirmeyi başardı. Bankanın 1,63 faiz oranı ile kredi vereceği öğrenildi. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların bu kredi kampanyasına başvurabileceği belirtiliyor. Ayrıca verilen kredi miktarı diğer bankalarla aynı olacak. Bireysel ihtiyaç kredisi adı altında 36 ay vadeli kredi verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.