İŞKUR'dan Müjde: 3 İlde Personel Alımları Başladı! Detaylı Kadro ve Başvuru Şartları İçin Tıklayın

İŞKUR'dan Müjde: 3 İlde Personel Alımları Başladı! Detaylı Kadro ve Başvuru Şartları İçin Tıklayın

İŞKUR, Kütahya, Şanlıurfa ve Niğde'de toplam 661 yeni personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru koşulları, ilan numaraları ve e-Devlet üzerinden yapılacak başvurulara dair detaylar güncellenmiş ilan listesinde yer alıyor.

İŞKUR'dan Yeni Personel Alım Duyurusu

İŞKUR, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında üç ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Valilikler ve Kaymakamlıklar bünyesinde gerçekleştirilecek olan bu alımlar, Geçici Madde 5 kapsamında yapılacak.

Kütahya'da Yeni TYP Pozisyonları Açıldı

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde 11 yeni TYP pozisyonu için başvurular başladı. İlan numarası 320076 olan bu alım için son başvuru tarihi 15 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir.

Şanlıurfa'da TYP Personel Alımları Devam Ediyor

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde toplam 500 yeni TYP personeli alımı gerçekleştirilecek. Bu pozisyon için son başvuru tarihi 16 Mayıs 2024 olup, başvurular İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden yapılacaktır.

Niğde Merkez'de TYP Personeli Aranıyor

Niğde Merkez'de 150 yeni TYP personeli alımı yapılacaktır. İlan numarası 320177 olan bu alım için son başvuru tarihi 17 Mayıs 2024'tür. Adaylar, başvurularını e-Devlet şifreleri ile İŞKUR'un web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.

TYP Kadrolarına Geçiş İçin Beklenti

TYP çalışanları, kadroya geçiş umuduyla bekleyişlerini sürdürüyor. Geçici Madde 5 kapsamında yapılan düzenlemelerle, TYP personelinin görev süresi 6 aydan 9 aya çıkarılmıştır.

TYP Başvuru Koşulları

TYP kapsamında, kamu hizmetlerine destek amacıyla işsiz bireylere geçici gelir desteği sağlamak amacıyla personel alımları yapılmaktadır. Başvuru yapacak adayların belirli şartları taşıması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar, TYP başvurularını İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak ilçe listesine göre arama yaparak gerçekleştirebilirler. İlgili web sayfası: İŞKUR TYP Arama.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.