Kamu Bankaları Borç Kredisini Vermeye Başladı! Düşük Faiz Oranlı Krediler Talep Görüyor!

Kamu Bankaları Borç Kredisini Vermeye Başladı! Düşük Faiz Oranlı Krediler Talep Görüyor!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın verdiği borç kredileri sayesinde pek çok vatandaş emekli olabilmektedir. Prim borcunuz var ise bu kredilerden çekme imkanınız bulunuyor. Ayrıca Bağ-kur'lular için kredi paketleri de mevcut. Faiz oranı ve kredi miktarı da açıklandı. Borçlulara verilen krediler için detaylar...

Prim borcu olduğu için emekli olamayan Bağ-kur'lu vatandaşa müjde verildi. Pek çok kişi sırf bu borç nedeniyle emekli olamıyordu. Bankaların vereceği neticesinde emekliliklerinin önü açılacak. Verilecek kredide faiz oranı yüzde kaçtır? Kaç ay vade ile emeklilik kredisi verilecek? Bağ-kur'luları ilgilendiren kamu bankası kredi teklifleri haberimizde.

Bankalardan Düşük Faizli Kredi

Kamu bankaları ucuz faizli kredi desteği sağlıyor. Bu nedenle sizler de ödeme kolaylığı içeren kredi tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Sigortalarını bir süredir ödemeyen ve dondurma işlemine giden vatandaşlar, emekli olabilmek için sigorta prim borçlarını ödemeleri gerekiyor. Bu borçları ise bankalar aracılığıyla karşılayabilmektedir.

Prim Borcu Kredisi Şartları

Prim borcunu ödemek için çekilecek kredide emekli olma şartı bulunuyor. Yani prim borcunuzu ödedikten sonra emekli olup olamayacağınız çok önemli. Sigortasını kendi yatıran kişilerde de benzer şart geçerlidir. Duruma göre 4A / 4B emeklisi olmanız dahi yeterlidir. Ayrıca 1,55 faiz oranı ile kamu bankaları üzerinden kredi çekebileceksiniz. 36 ay vade ile ödenen kredileri Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden  çekmek mümkün. Kredi paketleri de sizin ihtiyacınıza göre değişkenlik gösterecek. Kamu bankaları aracılığıyla sigorta prim borçlarınızı kapattıktan sonra emekli olabileceksiniz. Emekli maaşınız sayesinde düzenli olarak ödemenizi yapabilir ve borcunuzu kapatabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.