PTT'den Emeklilere Kurban Bayramı İçin 5 Maaş Destek Müjdesi..

PTT'den Emeklilere Kurban Bayramı İçin 5 Maaş Destek Müjdesi..

Kurban Bayramı yaklaşırken, PTT emeklilere yönelik müjdeli bir haberle gündemde. Emeklilere Kurban Bayramı için 50.000 TL destek sağlanacak. İşte detaylar..

Emeklilere PTT'den 50.000 TL Müjdesi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekliler için PTT'den gelen haber sevinçle karşılandı. Emeklilere yönelik sunulan bu destek, bayram hazırlıklarında rahatlama sağlayacak. İşte detaylar:

Kurban Bayramı İkramiyesi Yetmiyor, PTT'den Yeni Bir Destek:

Kurban Bayramı'na yönelik olarak alınan 3000 TL ikramiye, maalesef bu seneki kurban hisse bedellerini karşılamada yetersiz kaldı. Bu nedenle PTT, emeklilere 50.000 TL tutarında kredi desteği vereceğini duyurdu.

Kredi Koşulları ve Geri Ödeme Şekli:

  • Emeklilere sağlanacak olan kredi, geri ödemesi 12 ay olarak düzenlenmiştir.
  • Yıllık faiz oranı %3.19 olarak belirlenmiş olup, aylık geri ödeme tutarı 4862 TL'dir.
  • Kredi başvuruları PTT ve Aktif Bank aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, emekliler için herhangi bir kefil şartı aranmayacaktır.

Başvuru Süreci ve Detayları:

Krediye başvurmak isteyen emekliler, PTT şubeleri veya Aktif Bank üzerinden kolaylıkla başvuru yapabileceklerdir. Başvuruların hızlı bir şekilde değerlendirilerek sonuçlandırılması beklenmektedir.

Emeklilere yönelik bu destek, Kurban Bayramı öncesinde maddi açıdan rahatlama sağlayacak ve bayramın huzurlu bir şekilde geçmesine katkı sağlayacaktır. Emeklilerin bu fırsattan en iyi şekilde yararlanması hedeflenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.