SSK, Bağ-Kur'dan Emeklilere Müjdeli Haber! Emeklilerin 1,750 TL Ödeme Yapılacak

SSK, Bağ-Kur'dan Emeklilere Müjdeli Haber! Emeklilerin 1,750 TL Ödeme Yapılacak

SSK, Bağ-Kur'dan emeklileri sevindiren yeni bir haber geldi. Emeklilerin 1,750 TL tutarındaki ödemeyi karşılıksız olarak almasını sağlayacak olan müjdeli haber duyuruldu.

Gazete Vatan'ın Haberine göre; Milyonlarca emeklinin büyük bir merakla ve heyecanla bekledikleri emekli promosyon ücretlerinin detaylarını paylaşmaya devam ediyoruz. Bankaların bir bir açıklamaya başladıkları emekli ödemelerinde Akbank internet sitesi aracılığıyla detayları bildirmiştir. Buna göre 2021 yılında Akbank'tan maaşını almak isteyen emeklilerin hangi şartları taşımaları gerektiğinin yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin promosyon ödemeleri kapsamında 1,750 TL'i alabilmeleri için 30 Eylül tarihine kadar geçiş yapmaları zorunludur. Nakit olarak ödenecek olan bu tutardan faydalanmak isteyenler için 5 Mayıs-30 Eylül 2021 tarihleri belirlenmiştir. Bu tarihler arasında maaşınızı Akbank'a taşıdığınız taktirde promosyon ödemesi almaya hak kazanabilirsiniz. Yeni emekli olmayan kişilerin, farklı bir banka ile anlaşmalı olmalarına rağmen 3 yılını doldurdukları taktirde başvuru yapma hakları bulunmaktadır.

Tüm detayları öğrenebilmek için en yakın Akbank şubesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Şartlarınızın uygun olup olmadığını öğrenmeniz bu sayede mümkün olacaktır.

EMEKLİLERE PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI

30 Eylül 2021 tarihine kadar maaşınızı Akbank'tan alacağınızı taahhüt etmeniz ve bunun yanı sıra emekli maaşınızın olduğu hesaptan artı para kredisi kullanmanız durumunda 1,750 TL'lik ödemeyi alabilirsiniz. Maaş gününüzden 2 gün öncesinde kullanmanız durumunda artı para kredisi faizi 0 olacaktır. Ancak maaş gününü geçtiğinizde banka tarafından belirlenen güncel faiz oranı üzerinden işlem yapılacaktır.

Emeklilerin maaşını almasına 2 gün kalması durumunda Akbank'a geçiş yapmaları ve artı para kredisi için limitlerin tanıtılmasını sağlamaları durumunda ise bir sonraki ayda başvuru yapma hakları bulunmaktadır. Böylece kampanyadan faydalanmalarının önünde hiçbir engel kalmayacaktır.

Eğer emeklilik hesabınıza farklı yerden maaş geliyor ise bu durumda ilk görünen tutar üzerinden kampanyaya katılmanız mümkün olacaktır. Dilerseniz Akbank şubelerine gitmeden de mobil bankacılık uygulamasını indirerek sorularınızın yanıtlarını alabilir, çağrı merkezlerini arayarak hesabınızı hızlı biçimde Akbank'a taşıyabilirsiniz.

Kaynak GazeteVatan

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.