TEB'den Emekliye İki Ödeme Birden Yapılacak! Mayıs Ayında Emekliye Büyük Sürpriz!

TEB'den Emekliye İki Ödeme Birden Yapılacak! Mayıs Ayında Emekliye Büyük Sürpriz!

TEB, emekliye sürpriz yaptı. İki ödeme birden hesaplara aktarılacak. 4a, 4b, 4c emeklisi dikkat...

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik başlattığı yeni kampanya ile göz dolduruyor. Bu kampanya, özellikle çiftçi emeklilere yönelik olup, onlara çift promosyon alma fırsatı sunuyor. Emekli maaşını 36 ay süresince TEB'den almaya taahhüt eden müşteriler, 14.000 TL'ye kadar nakit promosyon kazanma şansına sahip olacaklar.

Çiftçi Emeklilere Özel İmkanlar: TEB, Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı emekli çiftçilere özel olarak düzenlenmiş bir kampanya ile nakit promosyonlar ve diğer avantajlar sunuyor. Bu özel teklif, emekli çiftçilerin finansal ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlanmıştır.

Nakit Promosyon Fırsatı: Kampanya, emekli maaşını TEB'den almayı taahhüt eden müşterilere ve Harman Kart ile Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahiplerine yöneliktir. Müşteriler, taahhütleri doğrultusunda 14.000 TL'ye kadar nakit promosyon elde edebilirler.

Kolay Erişim ve Ücretsiz İşlemler

TEB, emekli müşterilerine yönelik erişim kolaylıkları sağlamak amacıyla özel bir müşteri hizmet hattı kurdu. Emekliler, 0 850 222 00 91 numaralı hattı arayarak kolayca banka temsilcileriyle iletişime geçebilirler. Ayrıca, CEPTETEB İnternet Şubesi veya Mobil Uygulaması üzerinden yapılan EFT/FAST ve Havale işlemleri de ücretsizdir.

Emeklilere Sunulan Diğer Ayrıcalıklar

  • İhtiyaç Kredisi: Emeklilere özel düşük faiz oranları ile kredi imkanları sunulmaktadır.
  • Kredi Kartı Ücret Muafiyeti: Yıllık kredi kartı ücretlerinden muafiyet sağlanır.
  • Günlük Nakit Çekim İmkanı: TEB ATM'lerinden yüksek limitlerde nakit çekim yapabilirsiniz.
  • Marifetli Hesap: Avantajlı faiz oranlarıyla birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz.
  • Harman Kart Avantajları: Alışverişlerde 5 aya kadar vade fırsatı ve sıfır faiz avantajı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, TEB şubelerine gitmeye gerek kalmadan, www.teb.com.tr adresi üzerinden online olarak başvuru yapabilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için TEB'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. TEB'in bu kampanyası, emeklilere finansal açıdan büyük destek sağlamakla kalmayıp, onların hayatını kolaylaştıracak pek çok avantaj sunuyor. Emeklilik döneminizde mali durumunuzu güçlendirmek ve çeşit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.