Fırat Çakıroğlu'nun Şehit Edildiği Okulda Yine PKK Skandalı!

Fırat Çakıroğlu'nun Şehit Edildiği Okulda Yine PKK Skandalı!

Geçtiğimiz yıl Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun PKK'lılarca şehit edildiği Ege Üniversitesi'nde değişen birşey yok. Şimdi de bir grup öğrenci mezuniyet töreninde PKK/HDP ve PKK gazetesine destek pankartı açtı.

Geçtiğimiz yıl Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu öğrencinin, PKK'lılarca Şehit edildiği Ege Üniversitesi'nde değişen birşey yok. Şimdi de bir grup öğrenci mezuniyet töreninde PKK/HDP ve PKK gazetesine destek pankartı açtı. 

Bir devlet üniversitesinde böyle bir ortamın nasıl oluşabildiği, buna kimlerin nasıl zemin hazırlayabildiği; Rektörlüğün, Dekanlığın, emniyet güçlerinin, MİT'in, Valiliğin, YÖK'ün, Hükümet'in, MEB'in bu konularda ki sorumsuzluğu saç baş yolduruyor.

Ege Üniversitesi'nden mezun olan öğrenciler hendekçi akademisyenlere özenerek mezuniyet programında, "Sansüre hendek kazmaya geliyoruz" yazan bir pankart açtı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri teröristlere destek veren hendekçi akademisyenlere özenerek mezuniyet törenlerinde teröristlerin açtıkları hendeklere işaret eden bir pankart açtı.

"HENDEK KAZMAYA GELİYORUZ"

Pankartlardan en dikkat çekeni ise"Sansüre hendek kazmaya geliyoruz" yazısı yer alan pankart oldu. Mezun öğrencilerin töreni, sloganlarla bitti.

Bilindiği gibi terör örgütü PKK, güvenlik güçlerine karşı düzenlediği saldırılardan önce bölgede birçok hendek kazmış ve barikat kurmuştu.

ejqp2_1466676907_8753.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum