Azerbaycan Ve Türkiye Arasında Gönül Bağı Kurmuştu! O Kişiye Araba Hediye Edildi..

Azerbaycan Ve Türkiye Arasında Gönül Bağı Kurmuştu! O Kişiye Araba Hediye Edildi..

Türkiye'ye destek olmak için tüm eşyalarını arabasına yerleştirip bağışlayan Azerbaycanlı bir kardeşimiz hepimizi duygulandırmıştı. O kardeşimize bu büyük fedakarlığından sonra araba hediye edildi.

Azerbaycan Türkü bir kardeşimiz ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sonrasında destek için cümlenin tam anlamıyla varını, yoğunu ülkemize yollamak için arabasına yüklemiş ve bu durum iki ülke vatandaşlarının arasında ki kardeşlik duygularını canlandırmıştı. O fotoğrafa bakan herkes iki ülke arasında ki kardeşliğin büyüklüğünün yeniden farkına varmıştı.

O İSME ARABA HEDİYE EDİLDİ!

Azerbaycan Türkü  Server Beşirli'ye bu bağışı sonrasında bir iş adamı otomobil hediye ederken, kendisi yeniden duygulandıran açıklamalarda bulundu. ağ olsun bir işadamı araba hediye etmiş.

Server Beşirli açıklamalarında “Sosyal medyada gördüm ve kardeş ülke için elimden geleni yapmak istedim. Bakü’de bulunan toplama merkezine götürmek için eşyaları arabamın üzerine yükledim. Tam 3 kez arabamla yardım malzemesi götürdüm. Orada işadamı Hüseyin bey ile karşılaştık. Ona benim de Türkiye’ye gelmek istediğimi söyledim. Sağ olsun bizi buraya gönderdi. Burada da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Burada erzak dağıtıyoruz, çadır kuruyoruz, ihtiyaç olan her işi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hala ihtiyaç sahipleri için çalışan isim “Sağ olsun bir işadamı araba hediye etmiş. Ben bunu araba için yapmamıştım, kardeş ülke için yapmıştım. Sağ olsunlar, Allah razı olsun. Eski arabamı çok seviyorum. Satmayı falan düşünmüyorum, istiyorlar. O benim özel arabam. O bir kardeş sembolü oldu. Ben onu hediye ederim, müzeye koyarım ama satmam” ifadeleriyle cümlelerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.