Balıkesir ve Bursa'da Peş Peşe Deprem Oldu..

Balıkesir ve Bursa'da Peş Peşe Deprem Oldu..

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, Kandilli Rasathanesi'nin merkez üssü olarak belirlediği bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.1 olarak kaydedilirken, derinliği ise 5.5 kilometre olarak açıklandı. Deprem Balıkesir ve çevresinde hissedilirken, Bursa'dan da hissedildiği bildirildi.

Şu an için depremle ilgili herhangi bir can veya mal kaybı olmadığı açıklandı. Ancak, deprem sonrası olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşların dikkatli olmaları öneriliyor. Ayrıca, bölgede yaşayan vatandaşların deprem anında olası hasarlara karşı kendilerini ve sevdiklerini güvende tutmak için gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 21.23'te meydana gelen ve merkez üssü Susurluk ilçesi olan depremin büyüklüğü 3.1 olarak kaydedildi.

BURSA'DAN DA HİSSEDİLDİ

Deprem yerin 5.5 kilometre derinliğinde meydana gelirken deprem Balıkesir ve ilçeleri başta olmak üzere Bursa'dan da hissedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.