Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ülkü Ocaklarına Dualı Destek Mesajı!

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ülkü Ocaklarına Dualı Destek Mesajı!

Kamuoyunun yakından tanıdığı ve Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz hafta bir televizyon programında Milliyetçilik, devletçilik ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Şimdi ise Ülkü Ocakları'na yönelik samimi dualı bir mesajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Cübbeli Ahmet, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeniden gündeme oturdu. "Vatan haini olmamakla ilgili konularda Devlet Bey’in açıklamalarını referans alıyorum" diyen Ahmet Mahmut Ünlü, Devlet Bahçeli'nin Ülkü Ocakları eğitim programında yaptığı konuşmayı takdirle izlediğini belirtti.

Dualı Destek Mesajı

Ülkü Ocaklarına yönelik dualı bir destek mesajı ile Cübbeli Ahmet, şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli büyüğümüz Devlet Bahçeli Beyfendi'nin Ülkü Ocakları eğitim programında yaptığı konuşmayı dikkatle izledim ve dîn, devlet, ilim, kültür ve tasavvuf dâhil birçok konuda faydalı ilimlere şâhit oldum."

İyilik ve Mübarek Hizmetler

Ülkü Ocaklarının özellikle gençlerin dini, vatanı ve kültürel değerleri korumak adına önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Cübbeli Ahmet, dua ederek şunları dile getirdi: "İslâmî gençlik diye ortaya çıkıp önce İrancılığa sonra Selefîliğe ve akabinde menfaatçiliğe yelken açan yığınlarca yitik gençlik teşkilatlarına rağmen dînimizin, vatanımızın ve kutsallarımızın muhâfazası uğrunda gençliklerini tüketmelerinin ardından ilerleyen yaşlarına rağmen bu ülkülerinden hiç taviz vermeyen kutlu bir neslin kıymetli yuvaları olan Ülkü Ocakları'nın hizmetleri hayırlı ve mübarek olsun."

Cübbeli Ahmet'in Ülkü Ocaklarına yönelik samimi dualı destek mesajı, vatanseverlik ve gençlik hizmetleri açısından önemli bir vurgu olarak öne çıkıyor. Ahmet Mahmut Ünlü, Milliyetçilik ve devletçilik konularında da Devlet Bahçeli'nin söylemlerini referans alarak vatanseverlik vurgusu yapmasıyla dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.