Emekliler Promosyonunu Nasıl Alabilir? 7500 TL Cebinizde..

Emekliler Promosyonunu Nasıl Alabilir? 7500 TL Cebinizde..

Emekliler için büyük fırsatlardan biride kendilerine verilen emekli promosyonları. Emekliler bu promosyonlardan faydalanabilse de, çoğu promosyon fırsatlarını nasıl bullanacaklarını bilmiyor. Peki emekliler promosyonlarını nasıl alır ?

Emekli vatandaşlarımıza verilen haklardan biri de bankaların kendilerine verdiği emekli promosyonları. Emekli promosyonları o kadar büyük bir fırsat hali aldı ki, bankaların verdiği ücretler çoğu emeklinin maaşından bile fazla oluyor. Emeklilerde bu durumun kendilerine maddi olarak büyük bir destek sağlayacağının farkında.

Emekli promosyonları nasıl alınır ?

Emekli promosyonlarını almak için SGK  veya Bağ-kur üzerinden emekli olmanız bir farkı bulunmuyor. Eğer kişi yeni emekli olduysa, SGK'da formda belirtilen bankalardan birini seçmesi yeterli. Bunun sonrasında kişinin seçtiği banka kişinin hesabına yatacak olan ilk maaşın sonrasında promosyonunu da hesabına yatıracaktır. Promosyon hesaplara nakit olarak yatar. Ve emekliler bu parayı nakit olarak kullanabilirler.

Emekli promosyonları ne kadar oldu ?

Emekli promosyonları şimdilerde 3500 liradan başlayıp, 7500 liraya kadar çkabilmektedir. Emekli maaşlarında ki bu ücretler bankadan, bankaya ve kişinin maaşının ne kadar olduğuna bağlı olarak değişmektedir. Maaşını almak istediğiniz bankanın web sitesi üzerinden ya da herhangi bir şubesinden bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.