EYT'li Ve Tüm Emekli Vatandaşlarımız Çifte Bayrama Hazır Olun! Promosyonlar Cepleri Güldürecek..

EYT'li Ve Tüm Emekli Vatandaşlarımız Çifte Bayrama Hazır Olun! Promosyonlar Cepleri Güldürecek..

Bankalar her yıl emekli vatandaşlarımıza maaşlarını taşıma karşılığında belirli bir promosyon ücreti vermektedir. EYT kanunun çıkmasıyla beraber bankaların yeni promosyon ücretleri belirlemesi konuşukurken, hali hazırda ki promosyon ücretleri bile emeklillerinin yüzünü güldürmeye yetti. İşte bankaların emekli promosyon fiyatları...

EYT kanunun kabul edilmesiyle beraber ülkemizde çok sayıda vatandaşımız emekli olmaya hazırlanıyor. EYT'Li vatandaşlarımız ilk maaşını almaya hazırlanırken, bankaların emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankalarına taşımalarından itibaren verdikleri promosyon ücretleri yine gündem oldu. Promosyon ücretlerinin yenilenmesi beklenirken, hali hazırda bulunan promosyon ücretleri bile şimdiden yüzleri güldürecek seviyede.

BANKALARIN PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR ?

Bankaların emekli vatandaşlarımıza maaşlarını taşımları halinde verdikleri ücretler bankadan bankaya değişmektedir.

Emekli promosyonlarının 3500 TL'den başlayıp, 7500 TL'ye kadar çıkarken. Vatandaşlara verilecek promosyon ücretlerinde aldıkları maaşlar üzerinden hesaplamada bulunulmaktadır.

İŞ BANKASI , GARANTİ BBVA , DENİZBANK promosyon ücretleri  kişilerin maaşları baz alınarak 7500 TL'ye kadar hediye edilmektedir.

ZİRAAT BANKASI, HALK BANKASI VE VAKIFLAR BANKASI'da yine maaşlar baz alınarak 5000 TL'ye kadar hediye promosyon vermektedir.

Bankalardan emekli maaş promosyonları nasıl alınır ?

Bankalardan emekli maaş promosyonları almak aslında çok kolaydır. Eğer yeni emekli olacaksanız dilekçenizde maaşını almak istediğiniz bankayı belirtmeniz yeterliyken, maaşınızı bir bankadan farklı bir bankaya taşımak istersenizde mobil bankacılık programları ve internet şubelerini kullanabilir veya yine şubelerden bu işlemleri basitçe halledebilirsiniz.

Emekli promosyonları hesaplara kaç gün içinde yatırılıyor ?

Emekli promosyon ücretleri maaşlarınız bankaya taşındıktan ve ilk maaşınızı alındıktan sonra 3 gün içerisinde yine emekli maaşınızı aldığınız hesaba yatırılmaktadır. Emekli promosyonlarınız yatırıldıktan sonra nakit olarak bankalardan temin edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.