GÜLEN'İN YEĞENİNİN KOCASI VE 4 KİŞİ TUTUKLANDI

GÜLEN'İN YEĞENİNİN KOCASI VE 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Aralarında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeniyle evli olan Mehmet Türk'ün de bulunduğu 5 zanlı tutuklandı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Adil Öksüz'ün hocası Cemal Türk'ün ağabeyi ve aynı zamanda Fetullah Gülen'in yeğeninin kocası Mehmet Türk'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Turgutlu'da FETÖ/PDY'nin darbe girişimi başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve örgütün hava kuvvetleri imamı olarak bilinen firari Adil Öksüz'ün hocası Cemal Türk'ün ağabeyi ve aynı zamanda Fetullah Gülen'in yeğeninin kocası Mehmet Türk'ün de aralarında bulunduğu 5 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkan Mehmet Türk, Mehmet Öğüt, Abdullah Islak, Ramazan Bilben ve Muhsin Günal tutuklandı.

16 Eylül akşamı İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan Paris'e kaçmak isterken yakalanan Mehmet Türk, "Ne kadar FETÖ'cü varsa Allah cezasını versin. İnşallah suçlular ortaya çıkar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.