MHP'li Tarkan Akıllı: MHP İstanbul'u Ziyaret Etti
25. Dönem MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, oğlunun üniversiteye kaydı için geldiği İstanbul’da MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.
MHP Lideri Bahçeli’nin yanından asla ayrılmayan ve MHP üzerine oynanan bütün oyunlara rağmen tuzağa düşmeyen Akıllı, İstanbul’da yine teşkilatı ziyaret ederek, yöneticilerle hasret giderdi.
MHP'li Tarkan Akıllı, oğlu Fırat’ın üniversiteye kaydı için geldiği İstanbul’da MHP İstanbul İl Başkanlığına giderek İl Başkanı M. Bülent Karataş’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşmeden sonra İl Başkan Yardımcıları Nevzat Ünlütürk, Murat Kotra, Ali Külünk ve Osman Gür’ü de ziyaret eden MHP 25. Dönem Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, ülke gündemini değerlendirip görüş alışverişinde bulundu.


Kaynak:ÜlkücüMedya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.