MSB Acı Haberi Duyurdu: 1 Şehidimiz Var

MSB Acı Haberi Duyurdu: 1 Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün yaptığı açıklamayla yürekleri dağladı. Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu bir askerimizin şehit düştüğünü duyuran MSB, milletçe derin bir acı ve üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

MSB'den Yapılan Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Onb. Recep KABALA şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Şehit Recep Kabala Kimdir?

Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde şehit düşen P. Söz. Onb. Recep Kabala, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir mensubu olarak görev yapıyordu. Silah kazası sonucu hayatını kaybeden şehidimiz, milletimizin kalbinde unutulmaz bir yer edindi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Pençe-Kaplan Operasyonu Nedir?

Pençe-Kaplan operasyonu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerine karşı yürütülen kapsamlı bir askeri harekâttır. Bu operasyon, sınır ötesindeki terör yuvalarını etkisiz hale getirmek ve Türkiye'nin güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülmektedir. Operasyonun sürdüğü zorlu koşullarda görev yapan Mehmetçikler, vatan savunmasında büyük fedakarlıklar göstermektedir.

Şehitlerimize Minnet Borçluyuz

Türk milletinin huzur ve güvenliği için canını feda eden şehitlerimiz, her zaman kalbimizde yaşayacak. P. Söz. Onb. Recep Kabala'nın şahsında tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, bu fedakarlıklar sayesinde daha da pekişmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.